Franja La 2

Divendres, 30 juny de 2017
06.00
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
El rey canguro
A l'interior del continent més antic de la Terra, en un dels hàbitats més àrids, hi viu el cangur vermell, el marsupial més gran del món. Onades de calor, sequera i incendis forestals són l'amenaça constant d'una espècie capaç d'alimentar diverses cries en diferents etapes de desenvolupament.
Documentals
Durada: 50'
07.50
Brain Games
Inclou Izquierda contra derecha i Conceptos erróneos: En aquest episodi es tracten els conceptes erronis sobre el nostre cervell.
Documentals
Durada: 65'
08.55
Página 2
El programa entrevista l'escriptor Ray Loriga, que presenta la seva última novel·la, Rendición, amb la qual ha guanyat el Premi Alfaguara. A més, a la secció de cinema, Desirée de Fez analitza com Pastoral americana, de Philip Roth, es transforma en pel·lícula.
Altres
Durada: 35'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 60'
10.55
Army wives
La Roxy es dedica de ple a la tasca de reconstruir i reobrir el bar de la Betty mentre el Trevor li anuncia la seva pròxima reincorporació al servei. Paral·lelament, la Pamela sospita, després d'assistir a una festa a la seva luxosa casa, que un dels companys del Chase viu per damunt de les seves possibilitats.
Sèries
Durada: 40'
11.35
Las riberas del mar océano
Gimnesias y pitiusas
Aquesta sèrie documental estudia l'evolució de la costa espanyola, urbanitzada en més del 70% de la seva superfície, així com la riquesa dels ecosistemes aquàtics.
Documentals
Durada: 50'
12.25
Mañanas de cine: Persecución a un espía
A Washington es rep informació d'un agent infiltrat en la base principal de l'espionatge soviètic, que demostra que hi ha establerta una xarxa d'agents al servei rus que aconsegueix captar tots els moviments que es realitzen en una base conjunta hispanonord-americana i transmetre aquesta informació. Per aclarir els fets i intentar destruir les instal·lacions és enviat a Espanya l'agent Jeff Larson.
Pel·lícules
Durada: 105'
14.10
Me voy a comer el mundo
Ciudad de México, México
En aquests viatges gastronòmics es coneix a fons la cuina de 22 grans ciutats de tot el món.
Altres
Durada: 45'
14.55
Los maestros del té
De la mateixa manera que passa amb el vi a Europa, el cultiu del te està enormement arrelat a Àsia. Des de Darjeeling a l'Himàlaia fins als pujols de Yunnan a la Xina, de Hong Kong a Shizuoka al Japó, el documental recorre totes les localitzacions d'aquest fascinant món.
Documentals
Durada: 55'
15.50
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 40'
16.30
Grandes documentales
Inclou Pacífico: Los mares del sur, Grandes viajes ferroviarios continentales: De Haifa al desierto de Negev i Patrimonio de la Humanidad: Sitio de Palmira, Siria: Parada importante en la ruta de la seda, esta espléndida ciudad del siglo III d. C., en 1980 fue declarada Patrimonio de la Humanidad.
Documentals
Durada: 140'
18.50
El escarabajo verde
Turismo por un tubo
Programa divulgatiu sobre ecologia i medi ambient. Els seus continguts volen arribar a un públic ampli i no especialitzat.
Altres
Durada: 30'
19.20
Trotamundos
Grandes sitios históricos del mundo moderno
Una sèrie plena d'informació i consells, amb uns guies que porten l'espectador a gaudir del menjar, les platges, els camins i els festivals de cada lloc que visiten.
Documentals
Durada: 40'
20.00
Tips
Per acostar l'espectador a l'últim en tecnologia, moda, benestar, música i cuina, entre d'altres, el programa parla amb col·laboradors i experts en diferents disciplines.
Altres
Durada: 55'
20.55
This is opera
Madama Butterfly
Episodi que analitza el drama de la jove geisha Cio-Cio San. S'entrevista la soprano japonesa Miki Mori, que parla dels anhels més profunds d'aquest personatge, dels seus somnis i inquietuds.
Altres
Durada: 50'
21.45
La suerte en tus manos
Sorteig de la loteria.
Altres
Durada: 20'
22.05
Madama Butterfly
Emissió de la funció de la famosa òpera de Puccini representada al Teatro Real, amb la direcció musical de Marco Armiliato i la posada en escena de Mario Gas, ambientada en un plató de cinema del Hollywood dels anys 40.
Altres
Durada: 135'
00.20
Documaster
Inclou La evolución del mal: Mao, el presidente de la muerte chino i La evolución del mal: Bin Laden, un genio terrorista: Osama bin Laden va ser un terrorista gihadista d'origen saudita, membre de la milionària família bin Laden i conegut per ser el fundador de la xarxa terrorista Al-Qaida.
Documentals
Durada: 100'
02.00
Versión española: De tu ventana a la mía
Tres dones, d'edats i èpoques diferents, que han fracassat en l'amor, han d'afrontar la vida en un ambient tancat i hostil. Són dones que no van poder triar el seu camí i van haver de viure una vida somiada, imaginada, recordada, cosint al costat de la seva finestra.
Pel·lícules
Durada: 100'
03.40
Me voy a comer el mundo
En aquests viatges gastronòmics es coneix a fons la cuina de 22 grans ciutats de tot el món.
Altres
Durada: 95'
03.40
Laponia
A Lapònia, la Verónica visita la capital, Rovaniemi. Allà prova el pastís de nabius recollits en plena natura, i a Vaattunkilampi pesca al gel, i experimenta una sauna i una barbacoa a l'aire lliure.
Altres
Durada: 95'
03.40
Egipto
La Verónica visita Egipte i prova, entre altres plats, la deliciosa pizza àrab, el fateer.
Altres
Durada: 95'
05.15
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 45'