Franja La 2

Dissabte, 19 agost de 2017
06.00
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 85'
07.25
Otros pueblos
Animalía: eyasi. búfalos y vacas Ttanzania)
Sèrie documental en què el periodista i antropòleg Luis Pancorbo ofereix una visió de les diferents ètnies del planeta.
Documentals
Durada: 35'
08.00
Los conciertos de La 2
CNDM 16-17 Orquesta Barroca de Sevilla. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 100'
09.40
Climas extremos
Tornados en Oklahoma
Mario Picazo recorre el món buscant llocs de temps dur i extrem.
Documentals
Durada: 55'
10.35
Urbanitas por el campo
Extremadura: un rapero por la dehesa extremeña
Programa que al llarg de sis capítols mostra com es desenvolupa un grup d'habitants de la gran ciutat en un ambient rural.
Documentals
Durada: 30'
11.05
Ruta Vía de la Plata
Señoríos y realengo
Sèrie documental de 14 episodis sobre aquesta important via de comunicació que s'utilitzava ja fa 3.000 anys, la Via de la Plata.
Documentals
Durada: 50'
11.55
Espacios naturales: huellas trashumantes
Cabreros trashumantes extremeños. Valle del Jerte
Un recorregut pels espais naturals protegits més bonics de les diferents comunitats autònomes seguint els moviments de pastors i ramats.
Documentals
Durada: 30'
12.25
Red Natura 2000
Red Natura 2000 fa 21 anys que salvaguarda el medi natural d'Europa, i Espanya és el país que més territori aporta a la xarxa. A través de Mara Torres, col·laboradora altruista de Seo/BirdLife, i altres persones que viuen i treballen per a la xarxa, es coneix aquesta tasca que permet conservar l'autèntica riquesa d'Espanya.
Documentals
Durada: 30'
12.55
Héroes invisibles
Honduras
Aquesta sèrie de vuit documentals té com a protagonistes espanyols que han abandonat les seves còmodes vides per intentar millorar les condicions dels més desafavorits a l'estranger.
Documentals
Durada: 60'
13.55
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Informatius
Durada: 75'
15.10
Deportes a tope
Jesse Owens va guanyar quatre medalles d'or als Jocs Olímpics de Berlín del 1936. Això, que ja és un èxit en si mateix, esdevé una gesta única en fer-ho a l'Alemanya de Hitler en un moment en què l'ideari de la supremacia blanca sobre la resta de les races estava en el seu apogeu.
Esports
Durada: 25'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou El rey elefante i La Europa más salvaje: Ríos, lagos y oceános: Desde los picos nevados de las cordilleras de Europa hasta el lento reflujo de los ríos y arroyos, pasando por los océanos tempestuosos, las aguas de Europa son responsables de esculpir los paisajes del continente.
Documentals
Durada: 110'
18.10
Turismo rural en Europa
Tajo internacional: entre España y Portugal
El Parc del Tajo Internacional és una regió natural que abasta territori espanyol i portuguès. L'element comú és el riu: és el vertebrador i el que fa frontera entre els dos països.
Documentals
Durada: 35'
18.45
Panoramas futuros con James Woods
Sustituir a Dios
L'evolució natural de les espècies ha guiat el planeta des del seu origen fins ara. Avui sorgeix la possibilitat d'imaginar un nou món en el qual es poden crear formes de vida a partir de cèl·lules vives, despertar gens dorments, controlar l'evolució i idear una química inèdita de la vida.
Documentals
Durada: 55'
19.40
Grandes restaurantes, grandes ciudades
Inclou Praga i Top 10: L'Ishai descobreix les seves 10 ciutats gastronòmiques favorites. En la seva elecció destaca restaurants, xefs, plats únics, joies ocultes, llocs espectaculars, llocs de moda i, per descomptat, bons clàssics.
Documentals
Durada: 45'
20.25
Vera
Los cazadores de ciervos
Shane Thurgood és trobat mort d'un sol tret quan havia tornat a casa per vendre la granja del seu avi mort. El Vera investiga les pistes d'una novel·la d'aparença autobiogràfica que va escriure la víctima.
Sèries
Durada: 95'
22.00
El cine de La 2: Amor
El Georges i l'Anne, que ja tenen 80 anys, són dos professors de música clàssica jubilats amb una gran cultura. La seva filla també es dedica a la música i viu fora de França amb la família. Un dia, l'Anne pateix un infart. En tornar de l'hospital, un costat del seu cos està paralitzat, de manera que l'amor que ha unit la parella durant tants anys és posat a prova.
Pel·lícules
Durada: 120'
00.00
La noche temática
Inclou Osama Bin Laden, íntimo y personal i 15 años de terrorismo
Documentals
Durada: 120'
02.00
Pel·lícula: Extramuros
A la decadència del regnat de Felip II i en un ambient enrarit per la ignorància, la fam, la sequera i la malaltia, una monja, sor Àngela, creu que ha trobat la solució perquè no tanquin el seu convent i dispersin el seu ordre religiós.
Pel·lícules
Durada: 115'
03.55
El Chef del Mar
Puerto de Santa María/Puerto Real
Avui el xef del mar viatja a Puerto de Santa María i a Puerto Real, a la província de Cadis. Allà assisteix al procés de recollida de plàncton marí.
Documentals
Durada: 50'
04.45
Patrimonio de la Humanidad
Volcanes de Kamchatka (Rusia)
A la península de Kamchatka, hi ha diversos parcs nacionals que contenen la major concentració de volcans del món, més de 300.
Documentals
Durada: 25'
05.10
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 20'
05.30
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 30'