Franja La 2

Dissabte, 21 octubre de 2017
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 95'
09.35
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 50'
10.25
España en comunidad
Programa que ofereix reportatges en profunditat i informació d'actualitat sobre les diferents comunitats autònomes espanyoles.
Altres
Durada: 25'
10.50
También entre los pucheros anda el Señor
Sèrie documental de caràcter històric-gastronòmic de set episodis que neix amb vocació divulgativa. Recorre cronològicament la vida de Teresa de Cepeda i Ahumada, especialment la part menys coneguda, infància i joventut. Els episodis es desenvolupen en les fundacions d'Àvila, Toledo, Salamanca i Alba de Tormes, Segòvia, Caravaca de la Cruz, Granada i Alcalá de Henares. A les diferents ciutats, després d'un breu reportatge de la ciutat actual, la sèrie entra a les cuines dels diferents Paradors amb els seus xefs. I Sergio Fernández, com a professor de cuina, comenta curiositats gastronòmiques i dels aliments de l'època de Santa Teresa.
Documentals
Durada: 60'
11.50
Para todos La 2
Programa que tracta qüestions socials a través d'entrevistes, enquestes i debats.
Altres
Durada: 30'
12.20
Fábrica de ideas de TVE
Programa que busca persones emprenedores i inquietes, amb un projecte interessant per dur a terme.
Altres
Durada: 30'
12.50
El bosque protector
Incendios forestales
Sèrie documental que té com a objectiu conscienciar l'opinió pública de la importància que han tingut i tenen els boscos en la història natural, social i econòmica d'Espanya.
Documentals
Durada: 25'
13.15
Al filo de lo imposible
Trío de ases (I)
El programa d'esport i aventura torna amb nous episodis en els quals l'emoció i l'adrenalina estan garantides. L'espai ofereix reptes variats que recorren el medi aquàtic, el terrestre i l'aeri. (Estrena de la nova temporada.)
Documentals
Durada: 35'
13.50
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Informatius
Durada: 75'
15.05
50 años de...
Una periodista de a pie (Joaquim Oristrell)
Sèrie documental que repassa l'evolució de la societat espanyola a l'últim mig segle mitjançant 15 capítols de mitja hora, realitzats per 15 reconeguts directors cinematogràfics.
Documentals
Durada: 30'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Lobos errantes (I) i Lobos errantes (II)
Documentals
Durada: 90'
17.50
80 cm
Camino de Santiago
Juan José Ballesta fa un llarg viatge per la geografia i el paisatge espanyol, aprèn a reconèixer la natura, la vegetació i els animals, i porta a terme activitats relacionades amb la vida rural.
Documentals
Durada: 35'
18.25
Un país mágico
Valencia
El Miguelillo mostra al món com d'increïble i màgica és Espanya. Deixa una de les 52 cartes de la baralla espanyola a cadascuna de les províncies que visita i parla amb cantants, actors, esportistes, artesans i artistes locals.
Altres
Durada: 55'
19.20
La cerveza alemana. Una historia de éxito
El príncep Luitpold de Baviera, membre de la casa reial de Wittelsbach, elabora una de les millors cerveses de Baviera. Va ser un dels seus avantpassats qui va introduir el 1516 la Llei de puresa de Baviera, la primera llei que va definir clarament el que calia entendre per cervesa.
Documentals
Durada: 60'
20.20
Los pequeños asesinatos de Agatha Christie
El espejo se rompió
La famosa actriu Blanche Dulac surt il·lesa d'un intent d'assassinat durant el rodatge de la seva última pel·lícula. El comissari Laurence ha de descobrir qui hi ha al darrere de l'atemptat fallit contra l'estrella, però acaba de rebre la notícia que la seva promesa, la doctora Maillol, ha mort.
Sèries
Durada: 95'
21.55
El cine de La 2: El chef, la receta de la felicida
El xef estrella Alexandre Vauclair no s'entén amb la nova direcció de l'empresa propietària del seu restaurant, que prefereix apostar per la nova cuina molecular. A poc a poc els membres del seu equip de cuina són acomiadats. És llavors quan coneix el Jacky, un aficionat a l'alta cuina, autodidacta, obstinat i amb molt de talent.
Pel·lícules
Durada: 85'
23.20
La noche temática
Inclou Descodificando el cáncer i Cáncer, la pista olvidada
Documentals
Durada: 105'
01.05
Pel·lícula: La pasión turca  
La Desideria és una jove de províncies que es casa amb el Ramiro. Encara que així aconsegueix formar part d'una família de classe alta, es troba sumida en una rutina excessivament plàcida. Durant unes vacances a Turquia amb el seu marit, la vida de la dona canvia per sempre quan comença una relació extramatrimonial i apassionada amb el guia del viatge.
Pel·lícules
Durada: 115'
03.00
Grandes diseños
El Colin i la seva companya Marta construeixen un aeròdrom prop de Glasgow, una casa de metall inspirada en els hangars dels avions, des de la qual poder observar, com si fos una torre de control, l'aterratge i enlairament dels seus avions.
Documentals
Durada: 50'
03.50
En busca de esplendores secretos
India: un baño de inmortalidad
Philippe Charlier viatja fins a Allahabad, al nord de l'Índia, on té lloc el major pelegrinatge del món. Milions d'hindús van al Ganges per fer-hi un bany ritual i purificar-se.
Documentals
Durada: 30'
04.20
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 70'
05.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'