Franja La 2

Dimecres, 25 octubre de 2017
06.00
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Tailandia salvaje
Un entorno olvidado e ignoto
Més enllà de les seves reconegudes platges, Tailàndia amaga una varietat increïble de paisatges i una biodiversitat extraordinària. En aquest context éssers humans i animals han après a conviure en una cultura impregnada per l'espiritualitat i el respecte per la natura.
Documentals
Durada: 50'
07.50
Lobos errantes
El comportament dels llops és un tema d'estudi molt important a Europa. Aquesta és la història de tres migradors extraordinaris. Slavko cobreix una distància de més de 1.000 quilòmetres, des d'Eslovènia a través dels Alps austríacs fins al nord d'Itàlia.
Documentals
Durada: 65'
08.55
La Pelu-quería
El Pepe acaba de prejubilar-se al banc en què treballava. Està desitjant invertir els diners en un apartament a la costa i una embarcació, però el seu somni se'n va en orris quan la seva dona, la Nati, agafa aquests diners per comprar un local i muntar la seva pròpia perruqueria.
Altres
Durada: 35'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
Cinco hermanos
El día de la epifanía
La mort de William Walker comporta una sèrie de successos perjudicials per a la seva família. El patriarca no només robava diners de l'empresa familiar, sinó que amagava un fill secret i una amant.
Sèries
Durada: 45'
11.40
Documenta2
Inclou El arte budista: un frágil patrimonio
Documentals
Durada: 60'
12.40
Mañanas de cine: Ocaso de un pistolero
El xèrif Robert mata per accident el fill d'un pistoler de la ciutat. Arran de l'escàndol, el pistoler intenta venjar-se'n raptant el fill del defensor de la llei.
Pel·lícules
Durada: 80'
14.00
Las recetas de Julie
La región de Beaune
Programa gastronòmic protagonitzat per la presentadora i crítica gastronòmica Julie Andrieu.
Altres
Durada: 55'
14.55
Turquía, hermosa diversidad
Anatolia Oriental
Turquia és un país de contrastos forts. Costes amb gran encant amb climes gairebé tropicals contrasten amb una naturalesa accidentada a l'interior.
Documentals
Durada: 55'
15.50
Saber y ganar
Especial Revolución Rusa
Aquesta setmana el programa es fa ressò d'una de les grans efemèrides d'aquest any, el centenari de la Revolució Russa del 1917. Avui es rememora aquell 25 d'octubre, segons l'antic calendari rus, en què el Palau d'Hivern, seu del govern provisional d'Aleksandr Kèrenski, va ser pres pels bolxevics.
Altres
Durada: 40'
16.30
Grandes documentales
Inclou Historia de la vida: El hogar i Báltico salvaje: La vida en la costa ámbar: Este documental examina cómo este paraíso natural, primitivo y salvaje presenta diversas formas de vida en el litoral, su rica vida animal y vegetal. En todas las estaciones, las costas del Báltico son un paraíso para animales excepcionales.
Documentals
Durada: 105'
18.15
Documenta2
Inclou Las princesas americanas del millón de dólares: La boda del siglo: La gran boda de les princeses americanes que van arribar a Anglaterra al segle XIX va ser la que es va celebrar el 1895 entre Consuelo Vanderbilt i el duc de Marlborough, un matrimoni de conveniència que no va ser feliç, però va ajudar a mantenir i consolidar el llegat ducal.
Documentals
Durada: 50'
19.05
Las recetas de Julie
Marsella
La Julie comença la seva visita des de Marsella a L'Estaque, antic llogaret de pescadors que ara és una zona residencial dels barris del nord, coneguda pel seu ambient de poble.
Altres
Durada: 55'
20.00
Grandes diseños
La Celia i la Diana, dues professores universitàries properes a la jubilació, inverteixen tots els seus diners en desenvolupar una idea de dos joves dissenyadors industrials. Volen construir una casa de fusta, innovadora i eficient, dissenyada per ordinador i fabricada per màquines informatitzades, en sis mesos.
Documentals
Durada: 50'
20.50
Atención obras
L'actriu Clara Sanchís presenta aquesta setmana el seu nou treball a Una habitación propia, de Virginia Woolf, al Teatro Español. El programa cultural, a més, s'acosta a l'obra fotogràfica de Nicholas Nixon, recorrent la seva retrospectiva amb l'artista. I presenta el treball de Cristina Lucas, Manchas de silencio, i la nova versió de Bodas de sangre de Pablo Messiez.
Altres
Durada: 60'
21.50
Historia de nuestro cine: La larga noche de los ba
L'Andrés, un jove d'Àvila que es va quedar cec durant la infància, viatja a Madrid amb possibilitats de fer-se un trasplantament i recuperar la vista. Quan arriba s'allotja a casa d'un vell amic de la família que viu amb la seva filla i coneix un altre cec de naixement amb qui comença una gran amistat.
Pel·lícules
Durada: 95'
23.25
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 30'
23.55
Tatort: la inspectora Lindholm
Recuerdo fragmentado
Charlotte Lindholm té un accident de cotxe quan, de sobte, a la carretera apareix la silueta d'un nen i l'ombra d'un home. La Charlotte intenta esquivar-los i xoca contra un arbre. Després es desperta a l'hospital del comtat proper.
Sèries
Durada: 85'
01.20
Metrópolis
Ángela de la Cruz
El programa s'aproxima a l'extens treball d'Ángela de la Cruz. Descobreix una artista única que, alhora que renova la història de la pintura contemporània, és un exemple de lluita més enllà de l'adversitat, de compromís amb la vida i amb l'art, i una eterna enamorada de la bellesa i de l'humor.
Altres
Durada: 30'
01.50
Conciertos de Radio 3
Noise Box. Són uns veterans de la prolífica escena murciana. Després de molts anys de carretera comencen a recollir els fruits d'un treball dur. El seu disc més recent és Every picture of you is when you were younger.
Altres
Durada: 30'
02.20
Las recetas de Julie
Región de Apt
La Julie és a Luberon, a la regió d'Apt, al Colorado provençal, pel seu entorn exòtic de diferents tonalitats d'ocre.
Altres
Durada: 55'
03.15
Documenta2
Inclou Las princesas americanas del millón de dólares: Dinero por títulos
Documentals
Durada: 50'
04.05
Historia de la vida
Crecer
En aquest episodi es veu com els animals s'han d'enfrontar a un període de grans canvis i emprendre el viatge cap a l'edat adulta. Una fase en què han de lluitar sols, aprendre dels seus fracassos i desenvolupar noves habilitats.
Documentals
Durada: 50'
04.55
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 65'