Franja La 2

Dimarts, 21 novembre de 2017
06.00
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Los Dolomitas: en el jardín de los héroes
Les Dolomites s'estenen al llarg de 16.000 quilòmetres quadrats que abasten des de deserts rocosos inhòspits fins a densos boscos alpins. És un lloc de mites i contes de fades i, entre els cingles i amagada a les cales d'ombra, la vida silvestre crea noves històries i faules dia a dia.
Documentals
Durada: 55'
07.55
Loba blanca
La loba blanca de la manada del Gran Cañón
Filmat al Parc Nacional de Yellowstone, aquest documental segueix els ramats de dues llobes alfa blanques, les seves parelles i la seva descendència al llarg de dos anys, mentre reclamen un nou territori a Hayden Valley i són desafiades per una nova bandada provinent del sud.
Documentals
Durada: 65'
09.00
España en comunidad
Nuevos contenedores en Madrid
Programa que ofereix reportatges en profunditat i informació d'actualitat sobre les diferents comunitats autònomes espanyoles.
Altres
Durada: 30'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
Cinco hermanos
Rivalidad de hermanos
La mort de William Walker comporta una sèrie de successos perjudicials per a la seva família. El patriarca no només robava diners de l'empresa familiar, sinó que amagava un fill secret i una amant.
Sèries
Durada: 45'
11.40
Documenta2
Inclou La historia desconocida de la Gran Armada Española: La batalla por Inglaterra: Con escenas dramatizadas de aquel verano de 1588, se vive el enfrentamiento entre la armada española y la inglesa tal y como la vivieron sus protagonistas, gracias a los legados escritos que han visto la luz recientemente. Con los aciertos y errores de unos y otros.
Documentals
Durada: 55'
12.35
Mañanas de cine: Tormenta sobre el Pacífico
L'antic corsari Surcouf es troba celebrant en família el naixement del seu segon fill. Però l'esclat d'hostilitats entre Anglaterra i França provoca que sigui cridat davant la presència de Napoleó, i aquest li confia una missió delicada.
Pel·lícules
Durada: 95'
14.10
Las recetas de Julie
Los Vosgos
Programa gastronòmic protagonitzat per la presentadora i crítica gastronòmica Julie Andrieu.
Altres
Durada: 55'
15.05
El expreso de los Balcanes
Eslovenia
Els episodis d'aquesta sèrie documental proposen un viatge en tren per cinc països del sud-est europeu i els seus paisatges espectaculars i atractius turístics.
Documentals
Durada: 45'
15.50
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 40'
16.30
Grandes documentales
Inclou El amazonas de Oriente: La fuente de la vida i La gran sequía: La llegada de las lluvias: Noviembre en el valle de Luangwa. La lluvia se retrasa. Es la época más cruel del año. Las crías que nacen en medio de la sequía se arriesgan a morir de hambre, los débiles y los heridos son eliminados. Todos están desesperados por la lluvia. Cuando por fin llega es un diluvio.
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou Una nueva prehistoria: El misterio de los dinosaurios emplumados: El programa es pregunta d'on venen els ocells i com eren els seus avantpassats. L'espècie més antiga coneguda és l'Arqueopterix, descobert a Alemanya al segle XIX. Però des del 1996, milers de fòssils trobats a la Xina proven que la majoria dels dinosaures estaven coberts de plomes, no d'escates.
Documentals
Durada: 55'
19.05
Las recetas de Julie
Aube
La Julie és a Troyes. Es disposa a descobrir aquesta ciutat medieval, la històrica capital de Xampanya, i el centre té la forma típica d'un suro de xampany, ple d'encant, amb les seves mansions, pous restaurats, carrers estrets i cases pavimentades, amb entramat de fusta.
Altres
Durada: 55'
20.00
Grandes diseños
La Kathryn, dissenyadora d'interiors, construeix una casa ecològica d'inspiració escandinava, al jardí del darrere de la casa de la seva mare, a Falmouth, ciutat de la costa de Cornualla, Anglaterra.
Documentals
Durada: 50'
20.50
El cazador de cerebros
Curarse en salud
El programa analitza les aplicacions que monitoritzen la salut. Per fer-ho, entrevista Valentí Fuster i mostra els projectes que el cardiòleg espanyol ha posat en marxa en escoles infantils que ensenyen els hàbits per tenir una vida sana. A més, el presentador parla amb diferents científics i experts que destaquen la importància de tenir un diagnòstic precoç.
Altres
Durada: 30'
21.20
Página 2
Claudia Piñeiro
Avui s'entrevista l'escriptora Claudia Piñeiro, que presenta Las maldiciones, una novel·la política, ambientada a l'Argentina actual. A més, el programa mostra el treball del cineasta i músic Miguel Ángel Blanca i parla de l'adaptació d'Isabel Coixet de La llibreria.
Altres
Durada: 40'
22.00
Historia de nuestro cine: Ninette y un señor de Mu
L'Andrés és un home senzill, propietari d'una botiga d'articles religiosos, que mai ha sortit de Múrcia. Amb els diners d'una herència inesperada, decideix fer un viatge a París, on viu el seu amic Armando. Aquest li busca allotjament en una casa d'hostes on l'Andrés coneix la Ninette, una parisenca atractiva.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.40
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 25'
00.05
Documentos TV
Inclou En la era de la posverdad
Documentals
Durada: 60'
01.05
Documaster
Inclou Lenin i Lenin: Des del seu exili a l'estranger, Lenin va veure que la revolució que havia esclatat a Rússia el febrer del 1917 era l'oportunitat esperada per aconseguir l'establiment del govern bolxevic.
Documentals
Durada: 90'
02.35
Conciertos de Radio 3
Agoraphobia. Agoraphobia és una banda de garage rock formada per cinc noies de Boiro, a la Corunya.
Altres
Durada: 30'
03.05
Las recetas de Julie
Cotentin
La Julie és a Cotentin, al mig de les dunes de Hatainville.
Altres
Durada: 55'
04.00
Documenta2
Inclou Una nueva prehistoria: ¿Qué mató a los insectos gigantes?: Libèl·lules de la mida de falcons, centpeus més grans que homes i una estranya col·lecció d'insectes i amfibis gegants regnar sobre la Terra fa 300 milions d'anys.
Documentals
Durada: 50'
04.50
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 70'