Franja La 2

Divendres, 25 maig de 2018
06.00
Conciertos de Radio 3
Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
El señor de los bosques
Cádiz
Un viatge pels boscos d'Espanya que mostra el món dels bolets.
Documentals
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
Grecia, de las montañas a la costa
Macedonia Oriental y Tracia
Grècia ha vist les primeres civilitzacions d'Europa i les batalles decisives. Aquesta sèrie mostra el continent grec des de dalt, i mostra la bellesa espectacular del paisatge.
Documentals
Durada: 55'
08.55
Arqueomanía
La batalla de Baécula
Al llarg de 13 documentals, es repassen algunes de les principals fites arqueològiques i històriques d'Espanya.
Documentals
Durada: 35'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 60'
10.55
Al hilo del mundo
El Tíbet
L'artesania semblava pertànyer a una altra època. Es teixien teles a mà durant generacions, de vegades com si fossin secrets ben guardats. Tots ells produeixen els tèxtils més estranys i fins.
Documentals
Durada: 55'
11.50
Escuela de animales
Osos negros
Aquesta sèrie segueix un elenc d'animals orfes bonics i atrevits mentre aprenen les lliçons vitals que necessiten per abandonar la captivitat i sobreviure a la natura.
Documentals
Durada: 50'
12.40
Mañanas de cine: Hora cero: Operación Rommel
Un comando suïcida, format per sis voluntaris, ha de rescatar el mariscal Rommel, condemnat a mort després d'atemptar contra Adolf Hitler.
Pel·lícules
Durada: 105'
14.25
Bubbles
La gran barrera de Australia
Sèrie documental sobre la fauna i la flora submarina, desenvolupada al llarg de 48.000 minuts sota l'aigua.
Documentals
Durada: 25'
14.50
Tribus viajeras
Moteros en el desierto de Marruecos
En aquesta ocasió la Francine i l'equip viatgen al Marroc, la porta de l'Àfrica, per acompanyar la tribu motera en el desenvolupament d'un ral·li pel desert simulant una etapa del llegendari Ral·li París Dakar.
Altres
Durada: 50'
15.40
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 50'
16.30
Grandes documentales
Inclou Hoteles increíbles. La vida más allá del vestíbulo: Marina Bay Sands, Singapur, El viaje a Japón de Joanna Lumley i En busca de esplendores secretos: Viena: los caballeros teutónicos: A Viena, cor de l'Europa central, encara subsisteix un orde religiós mític amb diversos segles d'antiguitat, els Cavallers Teutònics. En aquest viatge, Philippe Charlier investiga els orígens d'un mític orde cavalleresc que mai no va arribar a desaparèixer.
Documentals
Durada: 130'
18.40
El escarabajo verde
Antártida: paralelo 60 (I)
Reportatge que mostra una iniciativa exemplar de cooperació internacional. L'any passat se'n van complir 20 de la primera emissió de el programa i 30 de la presència espanyola al continent antàrtic. Per commemorar tots dos esdeveniments les càmeres d'aquest espai es van embarcar al febrer del 2017 al vaixell d'investigació oceanogràfica Hespérides per documentar l'actual campanya antàrtica.
Altres
Durada: 30'
19.10
Las recetas de Julie
Saint-Flour
La Julie va al cor de les muntanyes de Cantal i al parc natural regional dels Volcans d'Alvèrnia. Al camp de Saint-Flour la Julie aprèn a cuinar el pounti amb la Babette, els bourriols de la Martine i la sopa de llenties de la Francine.
Altres
Durada: 55'
20.05
Fabricando Made in Spain
Aquest capítol ve amb molt de moviment. Primer va sobre les rodes d'un automòbil, per continuar el viatge agafa energia amb unes perfectes patates fregides ondulades i acaba solcant el cel en globus aerostàtic.
Altres
Durada: 55'
21.00
Historia de nuestro cine: El cónsul de Sodoma
Jaime Gil de Biedma va ser un dels poetes més influents de la segona meitat del segle XX. La seva vida és la història d'una contradicció. D'una banda, pertany a l'alta burgesia i és executiu d'una multinacional important. De l'altra, viu la seva faceta de poeta i homosexual que es rebel·la contra l'entorn familiar i històric.
Pel·lícules
Durada: 190'
00.10
Documaster
Inclou Tomar Juno
Documentals
Durada: 85'
01.35
Una tierra dos veces prometida: Israel-Palestina
1948-1967, de guerra en guerra
Des del naixement de l'estat d'Israel el 1948 fins a la seva expansió territorial a través de l'ocupació, el 1967, durant la guerra dels Sis Dies, van passar 20 anys que van posar les bases de l'estat d'Israel contemporani. Vint anys decisius. Des de llavors el conflicte armat ha estat continu.
Documentals
Durada: 55'
02.30
Documenta2
Inclou La verdad sobre la comida sana
Documentals
Durada: 55'
03.25
Fabricando Made in Spain
Aquesta setmana es deixa clar que la xocolata no sempre és espessa, i es dona el secret per tenir unes bones corbes, les de la guitarra espanyola.
Altres
Durada: 55'
04.20
El arrecife secreto de Fidel Castro
Protegit des de fa 60 anys, des de l'arribada al poder de Fidel Castro, a la costa sud de Cuba hi ha un paradís. Es tracta dels Jardins de la Reina, una reserva marina d'escull coral·lí i manglar, dels últims reductes verges del Carib, que alberga, en els seus diferents ecosistemes, espècies exòtiques en perill d'extinció en altres llocs.
Documentals
Durada: 50'
05.10
Conciertos de Radio 3
Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 50'