Franja La 2

Dimecres, 15 agost de 2018
06.00
Madrugadas de La 2
Programa musical que recull l'actuació en directe d'algun cantant o grup.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
Australia salvaje
El desierto del canguro rojo
Programa sobre la riquesa natural d'Austràlia. Al llarg de diversos capítols recorre la seva gran multitud d'ecosistemes increïbles i la seva peculiar i icònica fauna salvatge, des del cangur arborícola, el coala, el casuari i el dingo fins al wombat, l'equidna o l'ornitorinc.
Documentals
Durada: 65'
09.05
Tesoros olvidados del Mediterráneo
El Museo de Bellas Artes de Argel, Argelia
Recorregut per mostrar al món els tresors naturals que alberga un dels mars més sorprenents del planeta, el Mediterrani.
Documentals
Durada: 25'
09.30
Diario de un nómada. Operación Plaza Roja
Viena, puerta del telón de acero
Al llarg de 13 capítols, es mostra el viatge en motocicleta de l'escriptor Miquel Silvestre per tota Sud-amèrica, de l'Estret de Magallanes al Canal de Panamà. En total, 10 països, 100 dies i 20.000 quilòmetres per explicar als espectadors el descobriment del Nou Món.
Documentals
Durada: 30'
10.00
Reportero de la historia
El director de dóna a conèixer el que ha passat a Espanya entre el segle XV i el segle XX.
Documentals
Durada: 30'
10.30
El día del Señor
San Martín de la Vega
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 55'
11.25
Extrañas maravillas del mundo
La naturalesa està plena de fenòmens inesperats, inexplicables i difícils de capturar amb càmeres. Aquesta sèrie documental intenta explicar els successos més sorprenents que tenen lloc a la Terra.
Documentals
Durada: 50'
12.15
Mañanas de cine: Doris Day en el Oeste
La Jane, una dona dura que cavalca i dispara igual que un home, arriba a la ciutat de Deadwood, a Dakota, on és ben rebuda per Will Bill Hickok i altres persones, que escolten amb entusiasme les seves històries sobre els indis. Aquella mateixa tarda, el públic de la sala Golden Garter expressa el seu descontentament quan en lloc d'una bonica actriu de Nova York apareix a l'escenari un artista anomenat Francis Fryer. Per calmar a l'audiència, la Jane promet tornar amb Adelaid Adman, una estrella de Chicago adorada pels homes.
Pel·lícules
Durada: 95'
13.50
Curro Jiménez
La muerte espera en Ronda
Els últims atacs dels bandolers a les diligències que transporten viatgers francesos fan sospitar a l'exèrcit invasor que hi ha un espia entre les persones que les condueixen. Els francesos tendeixen un parany i cauen en ella tots els implicats.
Sèries
Durada: 60'
14.50
Trotamundos
El salvaje Oeste
Es viatja pels llocs dels Estats Units i el Canadà que van marcar l'època del salvatge oest americà al segle XIX.
Documentals
Durada: 55'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Gigantes de las profundidades i Australia salvaje: La aventura: Quatre documentalistes es proposen de capturar en imatges la magnitud de tot Austràlia. Per aconseguir el seu objectiu, han passat 620 dies sobre el terreny i han recorregut més de cent mil quilòmetres. Al cap de tres anys, tornen amb imatges mai vistes.
Documentals
Durada: 110'
18.20
Documenta2
Inclou La isla de Ellis: una historia del sueño americano
Documentals
Durada: 55'
19.15
Las recetas de Julie
Las Landas
La Julie és a les Landes, paradís surfista i destinació estiuenca on es conjuguen els plaers de la platja i l'oceà.
Altres
Durada: 55'
20.10
Paraísos cercanos
Puglia, Italia
En aquesta ocasió es viatja a la regió de Pulla, a Itàlia, on es visita la capital, Bari, la península del Gargano, al nord, i tot el bell litoral adriàtic.
Documentals
Durada: 65'
21.15
Ordesa y Monte Perdido, un siglo como parque nacio
Un documental realitzat per a la commemoració del seu primer centenari com a parc nacional, des d'aquella històrica declaració, l'agost de l'any 1918. Aquest territori actualment engloba la mateixa vall d'Ordesa, així com les altures del massís del Mont Perdut, amb els seus 3.355 metres, la vall d'Añisclo, Escuaín i Pineta, pertanyents íntegrament a la comarca del Sobrarbe, a l'Aragó, zones situades al Pirineu d'Osca.
Documentals
Durada: 45'
22.00
Historia de nuestro cine: La mujer del ministro
La marquesa de Montenegro, una dona decadent físicament i econòmicament, continua conservant amics influents, entre els quals hi ha el ministre Fernández Herrador. A la seva dona, li recomana com a jardiner un jove que va conèixer en un dels seus primers passos amorosos en una platja de moda.
Pel·lícules
Durada: 125'
00.05
Frontera Europa
Avui es mostren històries de tràfic il·legal de mercaderies i persones, a més de conèixer el detector de mercaderies radioactives del Port d'Algesires.
Altres
Durada: 40'
00.45
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 15'
01.00
Metrópolis
CAAM
Amb un programa dedicat al Centro Atlántico de Arte Moderno de Las Palmas, es reprèn la sèrie de presentacions de destacats museus espanyols ubicats fora de la Península.
Altres
Durada: 35'
01.35
Festival de verano
53º Heineken Jazzaldia: Cecile McLorin Salvant. Actuació de Cecile McLorin Salvant dins del 53º Heineken Jazzaldia.
Altres
Durada: 80'
02.55
Documenta2
Inclou La inamovible Santa Sofía
Documentals
Durada: 55'
03.50
Paraísos cercanos
Archipiélago Madeira
Documental sobre l'arxipèlag de Madeira. Recorre l'illa de Madeira, de més grandària, i mostra tant la gran diversitat mediambiental com la bellesa de les seves ciutats, amb un patrimoni històric i artístic important a Funchal, capital de Madeira.
Documentals
Durada: 50'
04.40
Buceando con cocodrilos
L'expert en cocodrils Brad Bestelink captura imatges úniques de les activitats submarines dels cocodrils del Nil. L'acompanya la seva dona, l'Andy. Sense una gàbia ni cap protecció més, bussegen entre cocodrils en un entorn hostil com és la cova dels papirs, que és el seu refugi.
Documentals
Durada: 50'
05.30
Extrañas maravillas del mundo
En aquest episodi es coneix el verinós drac blau marí i el pitohuí, un ocell de Nova Guinea amb plomes verinoses.
Documentals
Durada: 30'