Franja La 2

Divendres, 19 octubre de 2018
06.00
Madrugadas de La 2
Programa musical que recull l'actuació en directe d'algun cantant o grup.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Fábrica de ideas de TVE
Programa que busca persones emprenedores i inquietes, amb un projecte interessant per dur a terme.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
Turquía, hermosa diversidad
La costa del mar Negro
Turquia és un país de contrastos forts. Costes amb gran encant amb climes gairebé tropicals contrasten amb una naturalesa accidentada a l'interior.
Documentals
Durada: 55'
08.55
El bosque protector
Bosques de la guerra
Sèrie documental que té com a objectiu conscienciar l'opinió pública de la importància que han tingut i tenen els boscos en la història natural, social i econòmica d'Espanya.
Documentals
Durada: 35'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 30'
10.00
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 55'
10.55
Pesca imposible
Indonesia
El Jay, el Blowfish i el Charlie s'embarquen a recórrer el món a la recerca d'aventures. Tots tres amics han de posar a prova les seves habilitats durant el viatge, ja que les criatures que estan buscant no són fàcils d'atrapar.
Documentals
Durada: 50'
11.45
Mi familia en la mochila
Quito-Otavalo
L'Antoni, la Sonia i els seus fills, la Candela i el Mateo, demostren com es pot, amb poc pressupost i moltes ganes, iniciar una aventura en família.
Documentals
Durada: 45'
12.30
Mañanas de cine: El zorro justiciero
El senyor Diego té la doble personalitat de l'emmascarat Zorro, i d'aquesta manera ajuda el Flem, un home que ha perdut el seu pare perquè ha estat assassinat. Es tracta de desemmascarar els culpables, impedint que sigui també assassinat el mateix Flem.
Pel·lícules
Durada: 80'
13.50
Pel·lícula: Los pazos de Ulloa (IV)
Un reflex de l'ambient de fatalisme, superstició i bruixeria de la Galícia rural de finals del segle XIX. Allà, en una casa recòndita, hi viuen uns personatges violents i amorals.
Pel·lícules
Durada: 60'
14.50
Pel·lícula: La expulsión de los moriscos
Producció que explica qui eren els moriscos, quina era la seva organització, les zones en què estaven assentats i com eren els seus costums i hàbits. A més, dóna a conèixer com va ser possible realitzar una expulsió de prop de 300.000 persones a diferents punts del Magrib.
Pel·lícules
Durada: 55'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Los reinos perdidos de Sudamérica: El reino del desierto, Turquía, hermosa diversidad: Estambul i Turismo rural en Europa: Selva Negra: el pulmón de Alemania: La Selva Negra es troba al sud-oest d'Alemanya, a l'estat federadal de Baden-Württemberg, i és una de les regions més conegudes del món.
Documentals
Durada: 145'
18.55
El escarabajo verde
Sedientos de verde
El programa es pregunta per què la gent necessita tenir a prop la natura. Visita Vitòria, Barcelona i l'Hospitalet per conèixer la importància del contacte amb la natura i el repte que han d'afrontar les ciutats per aconseguir-ho.
Altres
Durada: 30'
19.25
Cocina sana en casa
Avui el Jamie cuina torrada d'alvocat, fajitas de pollastre amb verdures rostides, estofat de vedella amb ordi i cervesa Guiness, i amanida del Marroc amb cítrics.
Altres
Durada: 45'
20.10
Brain Games
Izquierda contra derecha
Tothom fa servir l'hemisferi dret i esquerre del cervell. Per descobrir si hi ha ciència al darrere de la noció que l'hemisferi esquerre és més creatiu mentre que el dret és més lògic, es fan una sèrie de jocs i experiments.
Documentals
Durada: 25'
20.35
Días de cine
El programa recorda Rita Hayworth, un dels grans mites del cinema, en el centenari del seu naixement. També es repassen, com cada setmana, les estrenes més destacades de la cartellera cinematogràfica, com Matar o morir, Burning, Miau, Animales sin collar, Petra i La buena esposa.
Altres
Durada: 60'
21.35
Grandes restaurantes, grandes ciudades
Manila
Una nova aventura gastronòmica a Manila. Una joia oculta en un garatge on un se sent com a casa. I a la naturalesa es gaudeix d'ingredients recollits al costat de la taula.
Documentals
Durada: 20'
21.55
La suerte en tus manos
Sorteig de la loteria.
Altres
Durada: 20'
22.15
Historia de nuestro cine: Mensaka
El Mesaka s'acosta a un grup de joves durant una tardor en què sembla que les seves vides patiran una transformació completa. Viuen en una gran ciutat i, tot i que pertanyen a classes socials molt diferents, estan units, sense saber-ho, per llaços invisibles que s'aniran fent cada vegada més estrets fins a formar un món particular, molt més petit del que s'imaginen.
Pel·lícules
Durada: 105'
00.00
Historia de nuestro cine: Bandera negra
La Begoña, cambrera d'un elegant club bilbaí, aconsegueix que el senyor navilier Javier Uriarte col·loqui el seu pare com a capità del mercant Urkia. La Begoña coneix l'Esteban, cap d'una banda de lladres de vaixells que opera a la ria i que també viatja en l'Urkia. El viatge resulta ser molt diferent del que s'esperaven, ja que el vaixell transporta armes amb destinació a un país africà.
Pel·lícules
Durada: 110'
01.50
Reinventar el amor
En les dècades de 1960 i 1970, la revolució sexual va prendre un gir més social i legalista. No es tractava només de canviar les consciències i la moral, com ho demostra l'augment de l'educació sexual i la pornografia, sinó també de transformar les lleis per aconseguir més igualtat entre l'home i la dona.
Documentals
Durada: 55'
02.45
Documenta2
Inclou El verdadero M.A.S.H.
Documentals
Durada: 50'
03.35
Grandes diseños: la casa del año
A través de portes generalment tancades, el programa descobreix algunes de les millors construccions recents del Regne Unit.
Documentals
Durada: 50'
04.25
Arsenal animal
Venenos letales
En el transcurs de milions d'anys, els animals han desenvolupat un arsenal d'armes mortíferes dissenyades i adaptades per a la caça, la defensa o l'atac.
Documentals
Durada: 55'
05.20
80 cm
Delta del Ebro
Juan José Ballesta fa un llarg viatge per la geografia i el paisatge espanyol, aprèn a reconèixer la natura, la vegetació i els animals, i porta a terme activitats relacionades amb la vida rural.
Documentals
Durada: 40'