Franja La 2

Dissabte, 17 novembre de 2018
06.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Conciertos de la Orquesta Filarmonica de Viena. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 95'
09.35
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 50'
10.25
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 35'
11.00
Pesca imposible
Mozambique
El Jay, el Blowfish i el Charlie s'embarquen a recórrer el món a la recerca d'aventures. Tots tres amics han de posar a prova les seves habilitats durant el viatge, ja que les criatures que estan buscant no són fàcils d'atrapar.
Documentals
Durada: 50'
11.50
Para todos La 2
Programa que tracta qüestions socials a través d'entrevistes, enquestes i debats.
Altres
Durada: 30'
12.20
Fábrica de ideas de TVE
Programa que busca persones emprenedores i inquietes, amb un projecte interessant per dur a terme.
Altres
Durada: 35'
12.55
Réquiem por Montserrat Caballé
Emissió del rèquiem per Montserrat Caballé a la Catedral de Barcelona. Un acte presidit pel cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona. La cerimònia, organitzada per la família de la soprano, compta amb la col·laboració del Gran Teatre del Liceu, l'arquebisbat de Barcelona i TVE.
Altres
Durada: 100'
14.35
Turismo rural en Europa
Tierras de Badajoz: la gran desconocida
Espai que introdueix els espectadors en les diverses cases dedicades al turisme rural que hi ha a Europa. El programa proposa, a més del lloc d'allotjament, rutes i activitats d'interès que es poden realitzar a les proximitats.
Documentals
Durada: 35'
15.10
Deportes a tope
Las olimpiadas del terror
El 5 de setembre de 1972, una organització terrorista palestina assassina onze atletes israelians a la Vila Olímpica dels Jocs Olímpics de Munic. Des de llavors, les seves famílies segueixen lluitant per aclarir els fets.
Documentals
Durada: 25'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 40'
16.15
Grandes documentales
Inclou Velocidad mortal: El submundo oscuro i Velocidad mortal: La laguna costera: En aquesta llacuna costanera, a la mercè de les seves dues marees, els manglars formen catacumbes naturals on s'amaguen els depredadors marins.
Documentals
Durada: 100'
17.55
¡Qué animal!
Aigüestortes
El programa viatja aquesta setmana fins a Lleida per descobrir el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, l'únic parc nacional de Catalunya. En aquest capítol, Evelyn Segura li cedeix el testimoni a Pere Figuerola, que se submergeix en el fascinant món de la reproducció animal en aquest parc.
Documentals
Durada: 40'
18.35
Las rutas de...
Verónica. La Gomera, La Palma y El Hierro
La Verónica es troba al parc de Garajonay, una de les majors masses forestals de Canàries. Després, es prepara per provar el formatge fumat d'Igualero i coneix el tradicional salto del pastor.
Documentals
Durada: 55'
19.30
La escapada italiana de Gino
En el seu recorregut d'avui, el Gino mostra la regió d'Úmbria, coneguda com el cor verd d'Itàlia. Més tard, visita Ligúria, que alberga cinc pobles pesquers coneguts com les Cinque Terre, patrimoni mundial de la UNESCO.
Altres
Durada: 50'
20.20
SS-GB
Un detectiu d'homicidis britànic investiga un assassinat en una Anglaterra ocupada per Alemanya, en un món on els nazis van guanyar la batalla d'Anglaterra.
Sèries
Durada: 95'
21.55
Versión europea: La redada
16 de juliol de 1942. La policia de París i l'exèrcit d'ocupació alemany duen a terme una batuda sobre milers de jueus francesos per la seva deportació. Van ser reclosos al Velòdrom d'Hivern en condicions miserables per després ser enviats als camps d'extermini nazis.
Pel·lícules
Durada: 120'
23.55
La noche temática
Inclou Mercados oscuros en el corazón de Europa i Niños en venta
Documentals
Durada: 120'
01.55
Las finanzas del terror
Complicitats polítiques, suports financers dels estats propers, extorsions i el petroli són les principals fonts de finançament de l'Estat Islàmic. D'aquesta manera, Daesh disposa de capital suficient per assegurar la seva supervivència durant els propers anys. A més, tot i que avui dia no té estat, segueix captant voluntaris de tot el món per a la seva guerra santa, esquivant els serveis de contraterrorisme occidentals.
Documentals
Durada: 65'
03.00
Comida al descubierto
Inclou Dientes de niño, vino y ajo i Piñones, red Leicester y cerezas en almíbar: El Jimmy viatja a Itàlia per descobrir per què els pinyons són tan cars. La Kate viatja a les profunditats de la selva amazònica al Brasil per descobrir l'ingredient que dona color al formatge vermell de Leicester. I el Matt va fins a Espanya, on aprèn com es fan les cireres en almívar.
Altres
Durada: 60'
04.00
Huellas en el cielo
El documental aborda el procés vital i professional de Jorge Loring fins a la seva mort a mans d'anarquistes. Pioner de l'aviació civil i considerat un dels grans inventors del seu temps, va tenir una enorme influència en el món de l'aviació.
Documentals
Durada: 60'
05.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 60'