Franja La 2

Divendres, 23 novembre de 2018
06.00
Madrugadas de La 2
Programa musical que recull l'actuació en directe d'algun cantant o grup.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Fábrica de ideas de TVE
Programa que busca persones emprenedores i inquietes, amb un projecte interessant per dur a terme.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
Grandes viajes ferroviarios continentales
De La Coruña a Lisboa
Michael Portillo, polític i periodista, redescobreix Europa en tren amb la Guia Bradshaw de 1913, utilitzada pels turistes britànics de l'època. Sèrie documental de sis capítols, segueix els passos d'aquells que van buscar aventura, romanticisme i llocs exòtics en els seus viatges per ferrocarril.
Documentals
Durada: 60'
09.00
¡Qué animal!
Aigüestortes
La biòloga Evelyn Segura viatja als racons més icònics d'Espanya per descobrir els misteris de la fauna i la flora autòctones.
Documentals
Durada: 30'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 30'
10.00
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 50'
10.50
Pesca imposible
Mozambique
El Jay, el Blowfish i el Charlie s'embarquen a recórrer el món a la recerca d'aventures. Tots tres amics han de posar a prova les seves habilitats durant el viatge, ja que les criatures que estan buscant no són fàcils d'atrapar.
Documentals
Durada: 50'
11.40
Mi familia en la mochila
Ruta 66: comienza la aventura
L'Antoni, la Sonia i els seus fills, la Candela i el Mateo, demostren com es pot, amb poc pressupost i moltes ganes, iniciar una aventura en família.
Documentals
Durada: 30'
12.10
Mañanas de cine: Asesinato en Beverly Hills
L'any 1929, aprofitant el naixement del cinema sonor, el director Tom Mix es disposa a rodar un western sobre les gestes del llegendari Wyatt Earp.
Pel·lícules
Durada: 105'
13.55
Destino: España
Aragón
La visió dels estrangers que viuen a la comunitat de l'Aragó.
Altres
Durada: 50'
14.45
Las rutas Verónica
La Gomera, La Palma y El Hierro
La Verónica fa un viatge fins a les Canàries perquè vol conèixer tres illes meravelloses: La Gomera, La Palma i El Hierro.
Altres
Durada: 60'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Tierras extremas: Las caravanas de la sal de Danikil i Grandes viajes ferroviarios continentales: De Haifa al desierto de Negev: Portillo s'aventura a la Terra Santa. La ruta comença a Haifa, a l'Israel modern.
Documentals
Durada: 105'
18.15
Jara y sedal
Rececho en Calanda
Al programa d'avui el protagonista és el mascle salvatge. El programa es desplaça fins al Baix Aragó i més concretament fins a Calandra per gaudir d'un difícil però apassionant dia de caça.
Altres
Durada: 25'
18.40
El escarabajo verde
El poder de caminar
Avui l'espai presenta l'únic espanyol que ha fet la volta al món a peu. Sense parar de caminar ni un instant, Nacho Dean reflexiona sobre com el fet de caminar relaciona les persones amb l'entorn, els paisatges, la gent i amb un mateix.
Altres
Durada: 25'
19.05
Código final
Entreteniment, cultura i sentit de l'humor es combinen en aquest concurs diari que transcorre en un plató giratori. A cada programa hi participen cinc concursants que han d'anar superant diferents fases amb un objectiu, vèncer el guanyador del dia anterior en el duel final i guanyar el superpot.
Altres
Durada: 55'
20.00
Comida al descubierto
Café, vodka y queso Wensleydale
La Kate viatja al Perú per descobrir com transformen els grans de cafè en cafè instantani. A més, el Jimmy sabrà si val la pena gastar un dineral en vodka car. I el Matt investiga curiositats del formatge Wensleydale.
Documentals
Durada: 25'
20.25
Días de cine
L'espai fa un cop d'ull una setmana més a les estrenes més destacades de la cartellera cinematogràfica, com la uruguaiana La noche de 12 años, l'espanyola Superlópez i la iraniana Tres caras. A més, es parla dels festivals de Huelva i Gijón, i s'emet una entrevista amb la cineasta polonesa Agnieszka Holland.
Altres
Durada: 60'
21.25
¡Cómo nos reímos! Xpress
Faemino y Cansado (III, IV)
Programa que repassa breument la trajectòria dels millors humoristes d'Espanya.
Altres
Durada: 30'
21.55
La suerte en tus manos
Sorteig de la loteria.
Altres
Durada: 20'
22.15
Historia de nuestro cine: Solo mía
L'Ángela i el Joaquín s'enamoren a primera vista. Poc després comencen a sortir junts i es casen. Al principi són feliços. Però dura poc. Aviat arriben els insults i els maltractaments.
Pel·lícules
Durada: 105'
00.00
Historia de nuestro cine: De espaldas a la puerta
A la sala de festes La ratonera de oro una de les noies de l'establiment ha estat agredida i agonitza en un dels camerinos. L'inspector en cap, Enrique Simón, dirigeix les investigacions secundat per l'Arévalo, policia de servei al local, i un grup d'agents. La direcció suplica que ningú no abandoni els seus llocs, ja que tots han de cooperar amb la policia. El doctor Ponce, present a la sala, i que està atenent la Patricia, decideix la seva intervenció quirúrgica, a causa de la gravetat de les ferides. Mentrestant, l'inspector Simón va interrogant els seus companys, entre els quals hi ha la Lola, principal sospitosa.
Pel·lícules
Durada: 105'
01.45
Niños en venta
Cada any, milers de nens arribats dels racons més remots del país són víctimes del tràfic de persones a l'Índia. Menors d'edat que són portats a la ciutat per treballar-hi en condicions d'esclavitud. Amb una població tan elevada, aquests casos solen passar desapercebuts. Aquest documental viatja per tot el país per reunir-se amb els nens víctimes d'esclavitud i amb traficants, activistes, experts legals i policies.
Documentals
Durada: 60'
02.45
Documenta2
Inclou La tumba de Shakespeare
Documentals
Durada: 45'
03.30
Comida al descubierto
Atún, helado y guisantes
El Jimmy va fins a Espanya, on un empresari noruec inverteix en la cria de la tonyina vermella per evitar-ne l'extinció. A més, la Kate esbrina per què el gelat canvia de textura en portar-lo a casa. I el Matt investiga sobre la gran diferència de preu entre diferents tipus de pèsols.
Documentals
Durada: 25'
03.55
Destino: España
Castilla y León
La visió dels estrangers que viuen a la comunitat de Castella i Lleó.
Altres
Durada: 55'
04.50
Indochina salvaje
Tailandia, supervivientes de la naturaleza
Tailàndia és una terra que ha estat modelada per forces salvatges i que, per la seva diversitat climàtica, posseeix una gran biodiversitat amb una gran varietat d'espècies que s'han adaptat i evolucionat.
Documentals
Durada: 70'