Franja La 2

Diumenge, 24 febrer de 2019
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
ORTVE Jóvenes Músicos 2 (parte 1). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
09.15
Buenas noticias TV
El mensaje de las cartas de Juan
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.30
Shalom
Visitamos Hervás y su judería
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.45
Medina en TVE
Donación de órganos en el islam (II)
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Mons. Luis Argüello
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
¡Feliz cumpleaños, Manos Unidas!
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Catedral de Sigüenza
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Hermanos sin fronteras
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.55
El legado celta de Galicia
Recreació de la vida dels habitants de Galícia des del 2500 aC fins al 100 dC. Aquesta producció reflecteix la seva relació amb els pobles situats en el que avui dia és el nord d'Espanya, Irlanda, Gran Bretanya i França. També dóna a conèixer els seus contactes comercials amb la Mediterrània, les seves creences, les seves construccions, el seu art i la seva cultura, des del seu inici fins al seu ocàs amb l'arribada de les invasions romanes.
Documentals
Durada: 65'
13.00
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 35'
13.35
RTVE responde
L'horari de Comando actualidad, la música d'Españoles en el mundo o no respectar els minuts de silenci al programa La mañana són algunes de les queixes i suggeriments d'aquest mes. El programa atén també altres sol·licituds dels espectadors, oients i internautes de RTVE i ofereix dos reportatges, un sobre la pel·lícula 4 latas i un altre sobre la sèrie La caza. Monteperdido, que s'estrenarà pròximament.
Informatius
Durada: 30'
14.05
Construcciones ecológicas
La ecoconstrucción eólica
El vent és present en el paisatge i la clau està en com captar la seva energia. Se'n mostren diferents solucions. Per exemple, al nord del Brasil, una casa conviu amb el vent i és ecològica gràcies a un disseny intel·ligent. I a Dinamarca, a l'illa de Samso, el desenvolupament de turbines eòliques els ha funcionat.
Documentals
Durada: 30'
14.35
Planeta azul
Barreras de coral
En un racó llunyà del sud-est asiàtic hi ha el Triangle de Corall, una agrupació dels esculls de coral més rics del món. Hi ha ciutats submarines, plenes de vida, i una gran rivalitat per l'espai, pel menjar i per trobar parella, però també és un lloc ple d'oportunitats.
Documentals
Durada: 60'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou El Ártico más salvaje: La tundra. El desierto de hielo i El Ártico más salvaje: Islandia, tierra de fuego e hielo: Islàndia, terra gestada pel foc i esculpida pel gel, alberga els entorns més extrems i algunes de les criatures més espectaculars del planeta.
Documentals
Durada: 100'
18.00
Pueblos de Europa
España
Extremadura és el paradigma de naturalesa verge, un paradís natural conservat exquisidament, amb paratges intactes i superbs. Es descobreixen detalls de diverses localitats de la zona.
Documentals
Durada: 35'
18.35
El señor de los bosques
Valle del Ambroz
A la vall de l'Ambroz, a Càceres, la tardor arriba al rang de festivitat popular. El canvi de fulla dels castanyers transforma la muntanya en un prodigi de grocs. Vicente Sevilla i l'actor Rubén Ochandiano s'internen entre aquests arbres i descobreixen diverses espècies de bolets. A més, coneixen un cisteller que té un Premi Nacional d'Artesania i un tècnic encarregat de vigilar la salut dels rius.
Documentals
Durada: 30'
19.05
Diario de un nómada. Carreteras extremas
Frontera entre civilización y barbarie
Es recorre la ribera del riu Panj, a la frontera amb l'Afganistan, per conèixer els contrastos més extrems de dos mons.
Documentals
Durada: 30'
19.35
Senderos del mundo
L'Amador comença la seva aventura al Parc Regional Serra de Gredos, a la província d'Àvila. Després de recórrer diverses regions espanyoles, l'Ana travessa la frontera per visitar la ciutat portuguesa de Setúbal. I el Juan i el Migas viatgen al cor del Mediterrani per recórrer Malta.
Documentals
Durada: 60'
20.35
El documental de La 2
Inclou Australia: guía para el viajero del tiempo: Los primeros pasos: Excepte per un flux petit de llim i bacteris a les ribes més humides, tots els continents han estat buits durant més de 4000 milions d'anys. Però després d'aquesta primera onada de vida que va sorgir als oceans, una segona onada portaria a sortir a terra als primers éssers vius.
Documentals
Durada: 55'
21.30
Imprescindibles
Inclou Genovés. 100x120 encendido
Documentals
Durada: 60'
22.30
Versión española: Libertador
El militar i polític veneçolà Simón Bolívar va ser un dels principals artífexs de la independència dels països llatinoamericans enfront de l'imperi espanyol al segle XIX.
Pel·lícules
Durada: 145'
00.55
Pel·lícula: Mi vida con Carlos
El 1973, l'advocat i periodista Carlos Berger va ser assassinat pel règim de Pinochet. Al cap de tres dies, 75 presos polítics van ser segrestats, torturats i executats i, en molts casos, els seus cossos van desaparèixer. Germán Berger, el fill, no ha sabut gaire del seu pare, que va morir abans que ell complís un any d'edat. La família només parlava del Carlos com una icona política, mai com a persona; com un germà, un marit o un humanista. Aquesta és la recerca personal del fill de la memòria del seu pare assassinat, revisant i revalorant la recent història i el present de Xile.
Pel·lícules
Durada: 80'
02.15
Hannibal Lecter
La pel·lícula El silenci dels anyells, protagonitzada per Anthony Hopkins, va ser el llançament a la fama del personatge d'Hannibal Lecter, el Caníbal. Era l'adaptació de la segona novel·la de Thomas Harris, un escriptor que en la seva etapa com a periodista s'obsessiona per les investigacions criminals.
Documentals
Durada: 50'
03.05
Pel·lícula: Tú solo
La vida quotidiana de nens i adolescents que somien ser figures en el món del toreig. Un film protagonitzat pels alumnes de l'Escola de Tauromàquia de Madrid, que mostra el costat humà del torero.
Pel·lícules
Durada: 100'
04.45
Asalto al Banco Central. Atraco imperfecto
Anàlisi dels esdeveniments que es van produir al voltant de l'assalt al Banc Central de Barcelona explicats a través del cervell de l'operació, el Rubio.
Documentals
Durada: 55'
05.40
Senderos de gran recorrido
GR-88 Madrid Segovia
Hi ha a Europa una gran xarxa de senders, coneguda com el gran recorregut, que ofereix als excursionistes la possibilitat de recórrer a peu bonics paratges naturals. Aquest espai documental visita aquests camins al seu pas per Espanya, seguint les rutes més emblemàtiques.
Documentals
Durada: 50'