Franja La 2

Dilluns, 25 febrer de 2019
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Página 2
Thomas Page McBee
El programa compta amb el periodista i boxejador amateur Thomas Page McBee, que presenta Un hombre de verdad. L'espai també parla de la relació entre el Museu del Prado i la literatura infantil, compta amb un poema de María Zambrano i mostra l'actualitat editorial.
Altres
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
El despertar de la naturaleza: Primavera en Europa
Desde los Alpes hasta el océano polar
La primavera a Europa presenta múltiples facetes. Des de les planes a les muntanyes, des de terra endins a la vora del mar o des de les muntanyes a les planes, la primavera als països mediterranis presenta aspectes molt diferents que parlen de la immensa varietat natural d'Europa.
Documentals
Durada: 60'
09.00
El escarabajo verde
El apocalipsis de los insectos
El reportatge alerta de la desaparició progressiva dels insectes als camps, i constata que la pèrdua de biomassa, l'ús de pesticides, l'alteració de l'ús del sòl agrícola i el canvi climàtic són els factors més determinants d'aquesta desaparició.
Altres
Durada: 30'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
Documenta2
Inclou El arte budista: un frágil patrimonio
Documentals
Durada: 55'
11.50
Mañanas de cine: Murieron con las botas puestas
Narra la història del general George Custer, des dels seus dies de jove cadet a West Point, fins a la seva tràgica mort a la batalla de Little Big Horn el 1876.
Pel·lícules
Durada: 135'
14.05
Destino: España
Extremadura
Recorregut per Extremadura de la mà d'estrangers que hi resideixen.
Altres
Durada: 55'
15.00
8 días que marcaron la historia de Roma
La gran inauguración del Coliseo
L'any 80 dC, l'emperador Tito va inaugurar a Roma el teatre romà més gran del món, el Coliseu. Va ser un malbaratament d'espectacle i violència que va durar 100 dies. Amb la mort de Neró l'any 68 dC també ho va fer la dinastia Julio Claudia, fet que va donar pas al 69 dC, amb Vespasià, a la Flavia.
Documentals
Durada: 45'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Hacer el mono i La isla de los pingüinos
Documentals
Durada: 105'
18.15
Documenta2
Inclou La fuerza de la vida: La falla albertina: A la vall del Rift, a l'Àfrica, hi ha una fractura terrestre, la falla albertina, que va provocar la mutació i posterior evolució d'espècies animals i plantes que són difícils de trobar en altres parts del planeta.
Documentals
Durada: 50'
19.05
Las recetas de Julie
Saint-Flour
La Julie va al cor de les muntanyes de Cantal i al parc natural regional dels volcans d'Alvèrnia, concretament al camp de Saint-Flour, on la Julie aprèn diverses receptes.
Altres
Durada: 85'
20.30
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 30'
21.00
Metrópolis
Conexiones (III)
Espai de cultura que ha esdevingut un punt de referència obligat per a tots els inquiets per seguir les últimes tendències en el camp de la creació artística.
Altres
Durada: 25'
21.25
Ese programa del que usted me habla
Un repàs diari des de la perspectiva de la comèdia de l'actualitat política, cultural, social i esportiva.
Altres
Durada: 35'
22.00
Zona indie: Desierto
El Moisés, juntament amb altres indocumentats, pretén creuar la frontera entre Mèxic i els Estats Units, en un viatge que suposa l'esperança de trobar un futur millor per a ells i les seves famílies a l'altra banda. Quan el vehicle que els condueix cap al seu destí s'espatlla, el guia es veu obligat a portar-los a peu a través de les terres ermes, una ruta rarament utilitzada. Pel camí són descoberts pel Sam, un vigilant descentrat que, amb el rifle a la mà, s'ho passa bé eliminant els immigrants il·legals amb qui es creua.
Pel·lícules
Durada: 80'
23.20
Pel·lícula: Mami, ¡ya sé dónde está el dinero!
Quan una mare pregunta, cal buscar la resposta com sigui. Apressat per la crisi econòmica, sense feina, sense projectes a la vista i davant la impossibilitat d'afrontar els pagaments de les lletres de la hipoteca, el protagonista deixa la casa que té a la ciutat i torna al poble on va néixer, a casa dels pares octogenaris. La seva mare anciana no entén què està passant i sol·licita respostes que es veu obligat a trobar, encara que per això hagi de recórrer mig món.
Pel·lícules
Durada: 60'
00.20
Millennium
Taxi, el cambio
Programa de debat sobre la problemàtica del taxi i de les VTC amb Julio Sanz, Ignacio Muro, Fernando Gatell i Rosa Guirado.
Altres
Durada: 60'
01.20
Conciertos de Radio 3
Miss Gi. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
01.50
Ese programa del que usted me habla
Un repàs diari des de la perspectiva de la comèdia de l'actualitat política, cultural, social i esportiva.
Altres
Durada: 35'
02.25
Australia: guía para el viajero del tiempo
Los primeros pasos
Excepte per un flux petit de llim i bacteris a les ribes més humides, tots els continents han estat buits durant més de 4000 milions d'anys. Però després d'aquesta primera onada de vida que va sorgir als oceans, una segona onada portaria a sortir a terra als primers éssers vius.
Documentals
Durada: 55'
03.20
Destino: España
Navarra
Recorregut per Navarra de la mà d'estrangers que hi resideixen.
Altres
Durada: 60'
04.20
Japón desde el cielo
La isla de los tesoros
A l'episodi d'avui es descobreix l'illa de Kyushu i l'arxipèlag d'Okinawa. Kyushu és la tercera illa més gran del Japó. Es caracteritza per tenir una gran activitat volcànica i geotèrmica, que explica la gran quantitat d'estacions termals amb què compta.
Documentals
Durada: 50'
05.10
Diario de un nómada
Al llarg de 13 capítols, es mostra el viatge en motocicleta de l'escriptor Miquel Silvestre per tota Sud-amèrica, de l'Estret de Magallanes al Canal de Panamà. En total, 10 països, 100 dies i 20.000 quilòmetres per explicar als espectadors el descobriment del Nou Món.
Documentals
Durada: 50'