Franja La 2

Divendres, 19 abril de 2019
06.35
El Greco, alma y luz universales
La sèrie se centra en l'anàlisi i interpretació de la figura i obra d'El Greco, juntament amb la seva influència en l'art contemporani.
Documentals
Durada: 25'
07.00
El Greco, alma y luz universales
La sèrie se centra en l'anàlisi i interpretació de la figura i obra d'El Greco, juntament amb la seva influència en l'art contemporani.
Documentals
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
Monumentos 5 estrellas
A França sembla que ja és tendència transformar monuments històrics en hotels de luxe, com el Palau de Versalles i el Castell de Sedan. Això és una cosa que els Reis Catòlics ja van inaugurar el 1928 amb els Paradors. Però transformar presons o camps de concentració en hotels cinc estrelles pot ser controvertit.
Documentals
Durada: 50'
08.50
Paseos históricos
Albertópolis, la era del imperio
Avui es realitza un recorregut ràpid per Albertopolis, una de les zones més fascinants de Londres.
Documentals
Durada: 25'
09.15
Fimucité, Festival Internacional de Música de Cine
Espada y brujería
Trobada anual entre aficionats a la música i professionals del cinema, com productors, directors i compositors.
Altres
Durada: 100'
10.55
Cuadernos de paso
Cuaderno de Cervantes
Sèrie documental que recorre els punts més atractius de la geografia espanyola.
Documentals
Durada: 60'
11.55
Teresa de Jesús
Sèrie documental que analitza la personalitat, obra i figura mística de Santa Teresa, basant-se en testimonis de professionals tant del camp de la medicina psiquiàtrica i la investigació científica com de la literària i filosòfica.
Documentals
Durada: 120'
13.55
Extrañas maravillas del mundo
En aquest episodi es descobreixen les causes de fets estranys que passen al món. Per exemple, es coneix el verinós drac blau marí, el pitohuí, un ocell de Nova Guinea amb plomes verinoses.
Documentals
Durada: 50'
14.45
Las rutas Capone
Comarca Saja-Nansa
El xef italià Roberto Capone viatja per les comarques espanyoles per descobrir i aprendre de la riquesa d'aquesta cultura gastronòmica.
Altres
Durada: 55'
15.40
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.25
Turismo rural en el mundo
Islas Canarias: El Hierro, La Gomera y La Palma
L'arxipèlag canari compte en les seves set illes amb un 40% d'espai protegit, tres reserves marines, quatre parcs nacionals i set reserves de la biosfera. En aquest viatge es visiten tres de les illes sorprenents: El Hierro, La Gomera i La Palma.
Documentals
Durada: 35'
17.00
Santos Oficios
Viernes Santo
Emissió del Tríduum Pasqual i de la celebració de la Passió del Senyor. Des de la Catedral Castrense de Madrid.
Altres
Durada: 90'
18.30
Procesión de Semana Santa
Emissió de la Processó del Silenci. Comentarista: Juan Carlos Ramos. Des de Medina del Campo, Valladolid.
Altres
Durada: 165'
21.15
Vía Crucis
Comentarista: Javier Valiente. Des del Coliseu de Roma.
Altres
Durada: 75'
22.30
La suerte en tus manos
Sorteig de la loteria.
Altres
Durada: 15'
22.45
Pel·lícula: Valentina
Un cop finalitzada la Guerra Civil Espanyola, José Garcés està reclòs en un camp de presoners francès. Per entretenir i inspirar els seus companys de presó, el José els explica com es va convertir en un home l'any 1919, data en la qual es va adonar que aprendre a viure era el mateix que aprendre a morir.
Pel·lícules
Durada: 85'
00.10
Pel·lícula: 1919, crónica del Alba
Després de la Primera Guerra Mundial, comença una nova etapa a la vida de José Garcés. La seva família queda arruïnada per la compra de bons alemanys i el Pepe ha d'entrar a treballar com a mosso de farmàcia mentre acaba el batxillerat, fet que l'allunya cada vegada més de la Valentina.
Pel·lícules
Durada: 85'
01.35
Bienvenidos a Refugistán
L'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats mira d'ocupar-se dels milers de refugiats que arriben cada dia als camps. S'han d'inscriure als registres d'Acnur. És el primer pas per convertir-se en ciutadans del país dels camps. Aquí pot ser que hi passin com mitjana 17 anys de la seva vida.
Documentals
Durada: 60'
02.35
Documenta2
Inclou Historias naturales: Comunicarse para vivir: La naturalesa ha dotat els animals de mètodes complexos i variats per poder comunicar-se d'una manera efectiva i sobreviure. Si bé el llenguatge sonor és el més utilitzat, tots els sentits són empleats d'una manera excepcional per emetre o rebre missatges clars i sense errors.
Documentals
Durada: 55'
03.30
Extrañas maravillas del mundo
En aquest episodi s'explica per què algunes criatures marines es van aventurar terra endins a Califòrnia el 2015, i es veu la curiosa amistat que uneix un ancià brasiler amb un pingüí.
Documentals
Durada: 50'
04.20
El reino salvaje
La manada pálida
La gossada pàl·lida, una família de gossos salvatges, és nova al regne. Ve fugint d'un erm desert, buscant desesperadament un lloc segur per criar sis cadells. Encara que el regne salvatge els posarà a prova fins al límit, l'avantatge més gran que tenen resideix en la seva lleialtat incondicional.
Documentals
Durada: 50'
05.10
Nuestro planeta
Tormenta
El món va néixer de la violència, d'una tempesta que va esclatar al principi dels temps, una tempesta capaç de destruir planetes. L'espai no està buit, hi ha tempestes còsmiques constants, tempestes que podrien matar-nos, però sense elles no seríem aquí.
Documentals
Durada: 55'