Franja La 2

Diumenge, 25 agost de 2024
06.15
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 20'
06.35
Las rutas D'Ambrosio
Donostialdea: un mundo en miniatura
El Gonzalo es desplaça fins a la meca de la gastronomia, Sant Sebastià, que compta amb una cuina que fusiona un receptari tradicional amb les innovacions dutes des de l'estranger.
Documentals
Durada: 55'
07.30
Dinastías
Suricatas
La salina de Makgadikgadi és la llar d'un rei que s'acaba de coronar, un suricata anomenat Maghogho. El seu regne es troba al límit del que els suricates poden suportar. La temperatura arriba als 50 °C i no hi plou durant mesos.
Documentals
Durada: 50'
08.20
Los conciertos de La 2
Ozango. Festival de Arte Sacro: Concerto 1700. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'Orquestra Simfònica i Cor de RTVE.
Altres
Durada: 50'
09.10
Shalom
Descifrando Israel con Sal Emergui
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.25
Medina en TVE
Belleza y deleite en el Islam
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.40
Buenas noticias TV
Educar a los niños: 9-12 años
Programa que pretén compartir el missatge de la Bona Nova que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que porta la llum de l'Evangeli, transforma el seu entorn i crea un món millor.
Altres
Durada: 20'
10.00
Últimas preguntas
Un viaje por el alma
El programa mira de respondre les grans qüestions que tothom es planteja des de la perspectiva de l'humanisme cristià.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Audaces
Espai catòlic en el qual una persona dona testimoni públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
A orillas de Dios
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
12.00
Origen
Gamba blanca
La gamba blanca és un dels productes més representatius de la Huelva costanera. Es pesca al golf de Cadis, als nombrosos caladors que hi ha a la zona.
Documentals
Durada: 25'
12.25
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 15'
12.40
Página 2
Theodor Kallifatides
Óscar López viatja a Estocolm per entrevistar l'escriptor grec Theodor Kallifatides, autor de Campesinos y señores. A continuació, el rus Maksim Óssipov explica les seves experiències com a metge rural a Kilómetro 101. A més, el programa repassa l'obra de diferents escriptors que van utilitzar una llengua no materna a les seves obres.
Altres
Durada: 30'
13.10
Flash moda
Galería Max Estrella
Flash moda porta el glamur del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències i les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
13.40
Flash moda monográficos
Andrés Sardá
Programa que acosta l'espectador al món de l'alta costura i de la moda prêt-à-porter mitjançant el retrat de dissenyadors i diferents personalitats del sector.
Altres
Durada: 25'
14.05
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
14.35
La ruta transamazónica. Entre el cielo y la tierra
La ruta transamazònica sembla una cicatriu de 4.300 quilòmetres al cor de la selva brasilera, de la qual s'extreuen milions de tones de primeres matèries. A bord del seu paramotor, el director Sylvestre Campe s'embarca en un viatge sorprenent per contemplar la selva amazònica a vista d'ocell.
Documentals
Durada: 60'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, els dissabtes i diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors que proven de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Superdepredadores marinos i La playa, la vida salvaje alrededor de la sombrilla
Documentals
Durada: 100'
18.00
¡Cómo nos reímos! Xpress
Faemino y Cansado
Programa que repassa breument la trajectòria dels millors humoristes d'Espanya.
Altres
Durada: 15'
18.15
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
18.25
El documental de La 2
Inclou Dinastías: Pumas: A les terres altes de la Patagònia, a l'ombra de les Torres del Paine, una solitària femella de puma anomenada Rupestre lluita per criar els seus quatre cadells. Aquesta mare puma ha de lluitar contra rivals pel territori, enfrontar-se a preses gairebé tres vegades més grans que ella i aguantar el clima salvatge de les muntanyes de la zona.
Documentals
Durada: 55'
19.20
Históricos anónimos
El motín de la trucha
En aquest episodi, Jordi Corominas s'embarca en un viatge fins a la Zamora del 1158 per conèixer de primera mà com eren les vides dels habitants de la ciutat en un moment molt difícil.
Documentals
Durada: 45'
20.05
Dfiesta en La 2
Terra Trobadors
Un recorregut per les festes populars de diversos pobles d'Espanya.
Altres
Durada: 35'
20.40
Tesoros de la tele
Buenas noches
Una selecció acurada del millor del programa d'entrevistes inoblidable presentat per Mercedes Milá.
Altres
Durada: 110'
22.30
Versión española: Verano 1993
Després que els seus pares morin a causa de la sida, la Frida, una nena de 6 anys, abandona Barcelona i se'n va a viure al camp amb els seus oncles i la filla d'aquests, l'Anna, una criatura de 3 anys. La Frida ha d'afrontar el seu primer estiu amb la nova família adoptiva i adaptar-se a un entorn rural, allunyada de tot el que ha conegut. Una tasca que no li resulta gens fàcil, ja que haver d'encaixar en aquest nou ambient li provoca malalties psicosomàtiques. Durant l'estiu del 1993, la Frida aprèn a acceptar la seva pena i el seu dolor, mentre els seus pares adoptius aprenen a estimar-la com si fos la seva pròpia filla.
Pel·lícules
Durada: 95'
00.05
Versión española. Última sesión: Quatretondeta
La dona del Tomás ha mort, però al seu vidu no el deixen enterrar el cadàver, ja que la seva filla Dora reclama repatriar el cos a París. Així que el Tomás decideix robar el cos per poder enterrar-lo a Quatretondeta, un petit poble de l'interior alacantí, tal com havia promès a la seva dona. Però el Tomás no recorda el camí per arribar a Quatretondeta i es perd. És llavors quan comença una esbojarrada persecució en plenes festes de la comarca, en què el Tomás, juntament amb uns companys d'aventures una mica peculiars, lluita per recuperar el cadàver.
Pel·lícules
Durada: 90'
01.35
Pel·lícula: Voiceless, el genocidio silenciado
El 1993, el president de Burundi és assassinat i una onada de violència ètnica inunda el país. Anys més tard, Lievin Manisha, un dels supervivents de la massacre, intenta guarir les seves ferides personals i denunciar la situació del seu poble, i per això dona a conèixer al món la veritable realitat del seu país.
Pel·lícules
Durada: 95'
03.10
Los constructores de la Alhambra
Sabent que el seu assetjat Regne de Granada està condemnat a desaparèixer per l'avenç dels regnes veïns, Iussuf I, el Sultà de Granada, s'embarca en la construcció d'un edifici que reflecteixi l'esplendor de la seva civilització i desafiï l'oblit: l'Alhambra.
Documentals
Durada: 100'
04.50
Turismo rural en el mundo
Israel. De Tierra Santa al desierto del Néguev
Experts en naturalesa, geòlegs, botànics o arqueòlegs revelen els secrets de cada destí, alhora que artesans, pagesos o artistes locals ajuden a apreciar alguns dels racons més recòndits del planeta.
Documentals
Durada: 45'
05.35
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'
05.40
Escala humana
Diseño para todos
Lliurament que analitza mirades populars i integradores del disseny a Espanya.
Documentals
Durada: 25'