Franja Antena 3

Divendres, 17 febrer de 2017
06.00
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 15'
06.15
Las noticias de la mañana
Espai dedicat a la informació d'actualitat.Inclou Deportes y El tiempo.
Informatius
Durada: 135'
08.30
Espejo público
Avui s'entrevista el vicesecretari d'organització del Partit Popular, Fernando Martínez Maíllo, que parla dels possibles pactes per aprovar les diferents iniciatives del govern i també de la situació del PSOE. A més, el programa continua pendent de la recerca de Manuela Chavero, desapareguda a Monasterio. Susanna Griso també parla amb Manuel Díaz El Cordobés per comentar la pròxima corrida que celebrarà al costat de Julio Benítez.
Altres
Durada: 230'
12.20
Karlos Arguiñano en tu cocina
Karlos Arguiñano ofereix cada dia noves receptes i trucs culinaris per preparar plats suculents.
Altres
Durada: 25'
12.45
La ruleta de la suerte
Concurs en què els participants han d'endevinar, amb l'ús de consonants i compra de vocals, la paraula o frase que s'amaga rere un panell en blanc.
Altres
Durada: 75'
14.00
Los Simpson
El soplón vive arriba
Els Simpson són una peculiar família nord-americana de classe mitjana. El Homer i la Marge són els pares de tres nens adorables: el Bart, la Lisa i la Maggie.
Sèries
Durada: 60'
15.00
Antena 3 Noticias 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional i internacional.
Informatius
Durada: 45'
15.45
Deportes
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 15'
16.00
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica.
Altres
Durada: 30'
16.30
Amar es para siempre
L'Amparo sent que s'acosta la seva hora i demana a la Nuria que busqui l'Argimiro, ja que vol que l'escolti en la confessió. Mentrestant, l'Esteban ha demanat un trasllat a Morón. Paral·lelament, el Yuste és detingut gràcies a la col·laboració entre el Rafael i el Pallarés.
Sèries
Durada: 60'
17.30
El secreto de Puente Viejo
El Damián continua escoltant la conversa telefònica de la Camila i la Beatriz en la qual es donen instruccions pel que fa al pla. Paral·lelament, l'Hernando caça al vol la Beatriz i està decidit a tenir la xerrada que va quedar pendent fa dies. La Francisca, per la seva banda, confirma la tornada del Mauricio, ja recuperat. A més, el Cristóbal pressiona el Carmelo amb l'assumpte dels parcers i el Carmelo es mostra estranyament dòcil.
Sèries
Durada: 75'
18.45
Ahora caigo
Programa en què els participants s'enfronten cara a cara en una lluita contra rellotge. Si no aconsegueixen la resposta correcta en el temps marcat, ho perden tot i la trampa sobre la qual estan posicionats s'obre i cauen al buit. El guanyador es queda amb els diners del derrotat.
Altres
Durada: 75'
20.00
¡Boom!
Programa en què un equip de concursants ha de desactivar bombes responent diverses preguntes correctament dins d'un determinat període de temps. Els jugadors han de desactivar la bomba tallant certs cables de colors que representen les diferents respostes. Si el jugador respon correctament, els diners del premi es mantenen intactes. Si el jugador talla el cable equivocat o es queda sense temps, la bomba explota.
Altres
Durada: 60'
21.00
Antena 3 Noticias 2
Matías Prats i Mónica Carrillo t'esperen de dilluns a divendres a les 21:00 h. per informar-te de tot el que passa a Espanya i fora les seves fronteres.
Informatius
Durada: 45'
21.45
Deportes
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva.
Esports
Durada: 10'
21.55
La previsión de las 9
Espai dedicat a la informació meteorològica.
Altres
Durada: 15'
22.10
Tu cara me suena
A la primera gala en directe de la cinquena edició, Yolanda Ramos interpreta el tema central de la pel·lícula Kung Fu Panda, Beatriz Luengo es fica a la pell de Lady Gaga, Rosa López canta un dels grans èxits de Sara Montiel, Lorena Gómez es transforma en Celine Dion, Esther Arroyo interpreta Ana Belén, Blas Cantó representa Anastasia, Canco Rodríguez i el seu amic Adrián Lastra imiten Miguel Ríos i Maná, David Guapo es fica a la pell de Duncan Dhu, i Juan Muñoz imita Smash Mouth. A més, el programa compta amb l'actuació especial de la cantant India Martínez, que es fica a la pell de Christina Aguilera.
Altres
Durada: 260'
02.30
Comprando en casa
Espai que permet comprar des de casa productes exclusius d'electrònica, televisió i vídeo, informàtica, bellesa i salut, llar, esports, cuina i bany.
Altres
Durada: 30'
03.00
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 180'