Franja 8tv

Dimecres, 19 juny de 2019
06.00
8 de 8
Cobla Sant Jordi: That's Way. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 29'
06.29
Catalunya Blues
Delta Power Trio. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 29'
06.58
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 171'
09.49
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 191'
13.00
La segona hora a 8tv
Retransmissió en directe de l'àudio del programa de RAC1 La segona hora.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 31'
14.31
Zap 8/Interferencias
Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
Altres
Durada: 16'
14.47
Cuando el mundo se tambalea
La Quinta República
Sèrie documental formada per 26 episodis en què es repassen els esdeveniments més notables i influents del segle XX i de començaments del XXI.
Documentals
Durada: 62'
15.49
Cuando el mundo se tambalea
La América de JFK
Sèrie documental formada per 26 episodis en què es repassen els esdeveniments més notables i influents del segle XX i de començaments del XXI.
Documentals
Durada: 61'
16.50
Ventdelplà
La Teresa no té feina perquè el poble desconfia de la seva capacitat com a doctora. El Mingo té molta tos, però insisteix que el visiti el Dr. Roselló. Paral·lelament, el Fèlix, amb les seves anades i vingudes en cotxe, no ajuda l'Ester que, farta de la situació, decideix deixar-lo i anar-se'n al bar.
Sèries
Durada: 56'
17.46
Ventdelplà
L'Ester demana a la Nuri que calmi el Fèlix. Ella es dedica a fer trucades i preparar coses per anar-se'n l'endemà. Paral·lelament, el Biel està amb el Fèlix i gairebé li diu que l'Ester és a casa. La Teresa, per la seva banda, explica que tothom sap que el bar ha de tancar.
Sèries
Durada: 68'
18.54
Temps de silenci
Xantatges
Sovint hi ha pares que no veuen en els seus fills el que els agradaria veure. També hi ha amistats que no resulten convenients. I hi ha coses del passat que algú com la Victòria preferiria no haver d'afrontar.
Sèries
Durada: 64'
19.58
Temps de silenci
Infiltrats
Arriba la televisió. A Barcelona, la gent es prepara per rebre la visita del Generalísimo, encara que no tots ho esperen de la mateixa manera. El Llorenç, mentrestant, es retroba amb un vell conegut.
Sèries
Durada: 56'
20.54
Jet lag
Pessigolles a l'estómac
El Víctor, un amic de l'Esther, apareix per sorpresa. Encara que intenta evitar-ho, la Carla se n'enamora immediatament. Paral·lelament, la Mariona i la Sílvia fa tres dies qye no surten l'habitació perquè estan enamorades.
Sèries
Durada: 42'
21.36
Dinamita
Sèrie protagonitzada pel Tricicle composta per diferents gags basats en situacions quotidianes.
Sèries
Durada: 28'
22.04
Cites
La Blanca i el Víctor es coneixen des de petits. Vint-i-cinc anys després, s'han retrobat a través de l'aplicació de cites. Tenen un passat en comú, i aquesta nit veuran que potser també podrien tenir un present i un futur junts. Mentrestant, el David i la Mia han quedat per conèixer-se, però ràpidament s'adonen que pertanyen a dos mons molt diferents.
Sèries
Durada: 47'
22.51
Cites
Després xatejar durant dos mesos, el Pinyó ha decidit sorprendre l'Aurora anant a buscar-la a la feina i tenir, així, una cita improvisada per poder conèixer-la en persona. Mentrestant, el Ricardo i la Mia es troben per primera vegada, i quan es veuen descobreixen que ja es coneixien d'una època que ara tots dos voldrien oblidar.
Sèries
Durada: 51'
23.42
Pel·lícula: The Penthouse
Tres amics de tota la vida comparteixen pis. Però la convivència esdevé tensa quan un d'ells pretén viure amb la seva nòvia a l'habitació de l'àtic, i la germana petita d'un d'ells els fa una visita sorpresa.
Pel·lícules
Durada: 103'
01.25
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 275'