Franja 8tv

Dimarts, 16 juliol de 2019
06.00
8 de 8
Cobla Mediterrània: Gegantiniana. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 29'
06.29
Catalunya Blues
Mambo Jambo. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 32'
07.01
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 170'
09.51
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 189'
13.00
La segona hora a 8tv
Retransmissió en directe de l'àudio del programa de RAC1 La segona hora.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 29'
14.29
Boom & Reds
Boom és un ogre amigable a qui li encanta tocar la flauta. Els Reds són unes criatures diminutes que viuen en comunitat en un arbre qualsevol d'un món fantàstic.
Infantils
Durada: 26'
14.55
Glumpers
Els Glumpers són una colla d'amics que viuen junts i les seves diferents i acusades personalitats xoquen constantment, i converteixen casa seva en un reactor nuclear on la interacció pot provocar conseqüències desastroses a cada episodi.
Infantils
Durada: 10'
15.05
Les aventures de l'Emily i l'Alexander
Emily i Alexander són dos ratolins que fan un viatge fascinador arreu del món: el palau de Buckingham a Londres, l'Himàlaia o un massís muntanyós d'Àsia. Resolen tota classe de misteris i fan molts amics.
Infantils
Durada: 75'
16.20
Els misteris d'Alfred Hedgeod
Tres animals antropomòrfics resolen diferents misteris a cada episodi.
Infantils
Durada: 30'
16.50
Ventdelplà
El Miquel es presenta a Ventdelplà per explicar a la Teresa que el Biel està bé i per demanar-li perdó per tot el que li va fer. Mentrestant, el Josep i la Carme intenten tractar la Mònica amb naturalitat, però les reaccions de la seva filla els deixen de pedra. Paral·lelament, el Jaume reacciona malament quan el Manel li diu que marxa dos mesos a Israel.
Sèries
Durada: 55'
17.45
Ventdelplà
Al súper i al Tramuntana es parla dels gitanos i se'ls relaciona amb els robatoris que s'estan produint a la zona, la qual cosa ocasiona un malentès i un enfrontament entre el Paco i el Jaume. Mentrestant, la situació entre el Biel i el David es complica cada vegada més.
Sèries
Durada: 53'
18.38
Temps de silenci
Oblit
Març 94. Els casos de corrupció política estan a punt de provocar canvis importants i trasbalsos familiars. Mentrestant, el Joaquim veu com el seu passat torna per demanar-li comptes.
Sèries
Durada: 62'
19.40
Temps de silenci
Ruptura
Novembre 94. L'Andreu torna a la ràdio, però les coses ja no són com abans. Mentrestant, la Núria té un sopar amb el ministre Belloch i rep una oferta professional.
Sèries
Durada: 60'
20.40
Jet lag
Ai, mama
L'Esther es posa de part i tots estan a la seva disposició. La Carla i la Sílvia són les encarregades de comprar-li una panereta i la Diana va a la recerca de joguines per al nen. La Mariona i l'Andreu, per la seva banda, es queden al costat de l'Esther durant el part.
Sèries
Durada: 25'
21.05
Jet lag
1x2
La Sílvia, la Diana i l'Andreu decideixen fer-se milionaris. Des del seu punt de vista, el més fàcil és fer una travessa. Per la seva banda, la Mariona té el colesterol pels núvols i ha de fer règim.
Sèries
Durada: 34'
21.39
Dinamita
Sèrie protagonitzada pel Tricicle composta per diferents gags basats en situacions quotidianes.
Sèries
Durada: 26'
22.05
Teresina, S.A.
San Fermín
Com cada any, les Teresines reben l'encàrrec de preparar mocadors per als Sanfermines. Això coincideix amb la celebració del sant d'una de les tres germanes.
Sèries
Durada: 29'
22.34
Teresina, S.A.
Turisme
Durant el mes de juliol fa calor i les Teresines ja acaben la comanda per a les botigues de souvenirs. Aquest any, a més, volen pintar el pis.
Sèries
Durada: 29'
23.03
Teresina, S.A.
De nou, festa major
Torna a ser l'agost. S'acosta la Festa Major i, en l'últim moment, els veïns decideixen guarnir el carrer. Per al primer ball de Festa Major, la comissió ha contractat una artista famosa. A causa d'alguns problemes s'ha d'improvisar un camerino.
Sèries
Durada: 36'
23.39
Pel·lícula: Wild Palms
El Harry treballa en una estació televisiva que utilitza un mètode tecnològic revolucionari que permet transmissions de realitat virtual a través de programes hologràfics en 3D. Un grup sinistre encapçalat per un senador corrupte, el Loggia, intenta utilitzar aquesta tecnologia per aconseguir dominar les ments de milions d'espectadors.
Pel·lícules
Durada: 105'
01.24
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 276'