Franja 8tv

Dilluns, 22 juliol de 2019
06.00
8 de 8
Cobla La Flama de Farners: Camí de Sant Ponç. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 30'
06.30
Catalunya Blues
Lluís Coloma. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 32'
07.02
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 170'
09.52
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 188'
13.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 27'
13.27
Zap 8/Interferencias
Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
Altres
Durada: 34'
14.01
¡Llama a la comadrona!
La germana Mary Cynthia torna a Nonnatus House i la Barbara té problemes per comunicar-se amb una dona sylheti embarassada. Mentrestant, la Shelagh ajuda el Patrick amb la seva esgotadora feina i la Trixie lluita per superar el seu dolor.
Sèries
Durada: 61'
15.02
La volta al món en 80 tresors
Dan Cruickshank busca 80 tresors que defineixin les civilitzacions de tot el món.
Documentals
Durada: 61'
16.03
La volta al món en 80 tresors
Dan Cruickshank busca 80 tresors que defineixin les civilitzacions de tot el món.
Documentals
Durada: 66'
17.09
Ventdelplà
L'Alfons es presenta a casa de la Teresa amb una notícia inesperada: una institució cultural vol incloure en el seu fons la correspondència que el Gustau va mantenir amb alguns literats catalans de renom. Paral·lelament, la Isona i el Martí creuen que si se'n van a casa d'ell poden arribar tenir una mica d'intimitat, però entre la Rosalía i el Biel, ho tenen complicat.
Sèries
Durada: 52'
18.01
Ventdelplà
El Biel encara fa xantatge a la Isona i segueix tenint discussions amb el David. L'Alfons, per la seva banda, ha aconseguit que una editorial de Barcelona publiqui les cartes del Gustau, però la Nuri sap que a ell li hagués agradat que les publiqués la Marga. A més, Josep Monràs ha contactat amb un metge de Nova York. Està convençut que, amb una operació, la Mònica pot tornar a caminar.
Sèries
Durada: 56'
18.57
Majoria absoluta
L'equador
La Judith i l'Eduard s'instal·len a la casa amb els nois, el Felip i la Marta. La convivència és caòtica i, per acabar d'arreglar les coses, arriba per sorpresa un jove que diu ser fill de l'Eduard.
Sèries
Durada: 50'
19.47
Majoria absoluta
Enganys
L'Isaac, el fill secret de l'Eduard, resulta no ser fill seu. Tot i això, l'Eduard vol continuar amb la mentida, ja que opina que és una bona influència per a la seva filla Carme. Paral·lelament, la Judit descobreix que la xicota de l'Amadeu, el fill gran de l'Eduard, li està sent infidel.
Sèries
Durada: 46'
20.33
Jet lag
L'últim sopar
A la Carla li ofereixen la feina de la seva vida a Nova York i l'accepta, de manera que les noies li organitzen un sopar de comiat al pis. Durant tota la nit van recordant els moments més importants de les seves vides.
Sèries
Durada: 36'
21.09
Jet lag
Com més serem més riurem
Sembla que la Sílvia està encantada vivint sola al pis, o així ho vol fer creure a tothom. Una nit, de sobte, se li omple la casa de gent.
Sèries
Durada: 36'
21.45
Dinamita
Sèrie protagonitzada pel Tricicle composta per diferents gags basats en situacions quotidianes.
Sèries
Durada: 25'
22.10
Pel·lícula: Las invasiones bárbaras
Un home amb un càncer en estat avançat no acaba d'acceptar la imminència de la seva mort. El seu fill, amb qui no manté una bona relació, li dona suport i fa tots els possibles per proporcionar-li una bona situació.
Pel·lícules
Durada: 104'
23.54
Pel·lícula: El enigma del Stinson
El 1937 un vol comercial s'estavella durant el trajecte de Brisbane i Sydney. Un aborígen local comença una recerca i troba les restes de l'avió i dos supervivents, 10 dies després de l'accident.
Pel·lícules
Durada: 92'
01.26
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 274'