Franja Cuatro

Dimecres, 16 juny de 2021
07.00
El zapping de surferos: lo mejor
Espai que recull els millors moments i les imatges més impactants i curioses emeses en les diferents cadenes de televisió, tant nacionals com internacionals.
Altres
Durada: 15'
07.15
Mejor llama a Kiko
Espai de venda de productes de tot tipus.
Altres
Durada: 30'
07.45
¡Toma salami!
Programa de nostàlgia televisiva narrat per Javier Capitán, com a veu en off, que rememora els moments mítics de la història de Mediaset España.
Altres
Durada: 40'
08.25
El Bribón
Concurs en què tres parelles s'enfronten a diferents proves en què tracten d'acumular el major nombre de punts per cada resposta correcta. Els coneixements sobre personatges i esdeveniments significatius, la intuïció i la complicitat entre els membres de les parelles participants són clau per intentar aconseguir el premi.
Altres
Durada: 60'
09.25
Alerta Cobra
Sin aliento
Després d'un intent fallit de desarmar un camió bomba, un grup corrupte d'agents de la SEK, alguns dels quals coneixen personalment el Semir, busquen venjança. El seu objectiu és la Julia Dernhoff, cap de policia, ja que la consideren culpable de l'operació fallida en què va morir un policia novell.
Sèries
Durada: 60'
10.25
Alerta Cobra
Ojo por ojo
En una sortida rutinària, els policies xoquen amb Lara Berger, que condueix un camió amb tres cotxes esportius robats.
Sèries
Durada: 60'
11.25
Alerta Cobra
Vive y deja vivir
Quan el Chris va a l'aeroport a recollir la seva germana, dos homes el persegueixen perquè el volen segrestar. No obstant això, l'agent ignora qui són.
Sèries
Durada: 60'
12.25
Alerta Cobra
En libertad condicional
La mainadera de la Susanne König és atacada per uns desconeguts juntament amb el seu fill Friedrich. Mentre el Semir i el Paul segueixen el rastre dels atacants, topen amb l'exparella de la Sussanne, el Tommy Gernhardt.
Sèries
Durada: 55'
13.20
El precio justo
Programa en què els concursants han d'aproximar-se tot el que puguin, sense passar-se, al preu d'un o diversos articles per anar acumulant premis i anar superant etapes per intentar aconseguir el gran premi final.
Altres
Durada: 70'
14.30
Deportes Cuatro en la Eurocopa
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva que para una atenció especial a la UEFA Euro 2020 i aborda l'última hora des dels escenaris de la competició.
Esports
Durada: 30'
15.00
UEFA Euro 2020
Fase de grups. Finlàndia viatja a Sant Petersburg per enfrontar-se a Rússia, a la qual no guanya des de fa més d'un segle, en la segona jornada del Grup B. Els finlandesos van guanyar per 0-1 en el seu debut contra Dinamarca, amb un gol de cap de Joel Pohjanpalo. Rússia, per part seva, necessita recuperar-se de pressa després de perdre 3-0 davant de Bèlgica en la primera jornada. Comentaristes: José Antonio Luque, Pablo Pinto i Juan Castro. Des del Saint Petersburg Stadium, Sant Petersburg.
Esports
Durada: 120'
17.00
Deportes Cuatro en la Eurocopa
Espai dedicat a la informació d'actualitat esportiva que posa especial atenció a la UEFA Euro 2020 i aborda l'última hora des dels escenaris de la competició.
Esports
Durada: 60'
18.00
UEFA Euro 2020
Fase de grups. Turquia va ser atropellada per Itàlia a Roma en el partit inaugural de l'Eurocopa. Cada vegada més tancada en el seu propi camp, amb poca velocitat i incapaç de trobar una sortida al contraatac, Turquia no va tenir opcions enfront d'una de les favorites. En aquesta ocasió, els turcs confien a millorar el subministrament de pilotes al davanter campió de la Ligue 1, Burak Y'lmaz. Gal·les, per part seva, té també un formidable atac amb Kieffer Moore, el seu heroi de l'anterior partit en fer un cop de cap per aconseguir el punt de dissabte passat. Comentaristes: Manu Carreño, Kiko Narváez i Fernando Morientes. Des del Baku Olympic Stadium, Bakú.
Esports
Durada: 120'
20.00
Deportes Cuatro en la Eurocopa
Tertúlia esportiva sobre la UEFA Euro 2020, que celebra el seu 60è aniversari amb una edició especial en la qual, per primera vegada en la història, juguen 24 seleccions en 11 seus repartides per tot el continent.
Esports
Durada: 25'
20.25
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica nacional.
Altres
Durada: 15'
20.40
First Dates
Programa en què dos solters, sense distinció d'edat, raça o condició sexual, estan disposats a gaudir i deixar-se portar pel misteri, la sorpresa i les emocions d'una autèntica cita a cegues.
Altres
Durada: 60'
21.40
Supervivientes
Després de la cerimònia de salvació de l'última gala, el programa anuncia el nom del nou expulsat, que abandona els seus companys i es trasllada a Playa Destierro al costat de la Lola i el Palito. Una vegada allà, s'obre un televot entre tots tres per triar qui posa rumb a Espanya i s'acomiada de l'aventura definitivament. Així mateix, al llarg de la nit arriben noves visites de familiars per a dos dels supervivents: l'Alejandro es troba amb la seva mare, la Paz, i el Gianmarco amb el seu germà, el Lucca. A continuació, els participants es reuneixen a la palapa per abordar les situacions més destacades de l'aventura, competeixen en un joc de recompensa i lluiten en el joc de líder per aconseguir l'anhelada immunitat. A més, al final del programa se celebra una nova ronda de nominacions.
Altres
Durada: 70'
22.50
Cine Cuatro: El último cazador de brujas
El món modern amaga molts secrets, però el més sorprenent de tots és el de les bruixes que continuen vivint entre els humans. Són criatures sobrenaturals i cruels que tenen la intenció d'alliberar la mort negra sobre el món.
Pel·lícules
Durada: 125'
00.55
Cine Cuatro: Amenaza en las sombras
Quan l'Amanda sobreviu a l'atac d'un emmascarat a casa seva, ja no torna a sentir-se segura. No obstant això, apareix el detectiu Dawson, que s'encarrega de protegir-la, sense que l'Amanda sigui conscient que l'amenaça és cada vegada més a prop.
Pel·lícules
Durada: 105'
02.40
Especial Callejeros
Stop
Espai de reportatges d'actualitat.
Altres
Durada: 55'
03.35
Puro Cuatro
Espai dedicat a nous talents musicals del panorama espanyol.
Altres
Durada: 25'
04.00
La tienda en casa
Espai de venda de productes de bellesa i salut, electrònica i per a la llar, entre d'altres.
Altres
Durada: 75'
05.15
Puro Cuatro
Espai dedicat a nous talents musicals del panorama espanyol.
Altres
Durada: 95'