El Barça hi posa el llacet i certifica l’accés a vuitens

Women’s Champions League. L’equip de Fran Sánchez, després del 0-4 de l’anada, no falla en el tràmit del Miniestadi i serà en l’eliminatòria següent

BARÇA 2 (4) AVALDSNES 0 (0)

BARÇA:Paños, Unzue, Patri Guijarro, Torrejón, Mapi León (Ruth García, 75’), Leila (Melanie Serrano, 65’), Vicky Losada, Andonova, Martens (Olga Garcia, 60’), Mariona i Duggan.AVALDSNES:Fraine, Ryland, Andreia Rosa, Daiane, Gema Simon, Luana, Francielle, Abrahamsen (Olaug Tvedten, 80’), Gielnik, Thorsnes (Vatnem, 89’) i Dahl (Josendal, 80’).GOLS:1-0 (52’) Lieke Martens. 2-0 (57’) Vicky Losada.ÀRBITRE:Graziella Pirriatore (Itàlia). T.G.: groga a Ryland (50’).PÚBLIC:957 espectadors al Miniestadi.

Sis mesos després la Champions va tornar ahir al Mini. Estrena de l’equip a Europa com a local però ni rastre de les 10.352 persones que van assistir a l’estadi aquell 22 d’abril en aquelles semifinals contra el PSG. Ahir, per sota del miler d’espectadors. L’afició, queda palès, ha iniciat la temporada al ralentí. Ben al contrari que aquest Barça. Invicte en la lliga i classificat per als vuitens de la UEFA Women’s Champions League. Ple de victòries.

El partit d’ahir contra l’Avaldsnes, un tràmit. El 0-4 de l’anada a Noruega va deixar l’eliminatòria virtualment decidida fa una setmana i calia només posar-hi el llacet. Fran Sánchez va deixar peces importants com Alexia i Andressa Alves a la grada i no va donar cap minut a jugadores com Bussaglia i Bárbara Latorre, conscient de la importància del partit de dissabte al camp del València (16 h). Important el pròxim partit de lliga i encara més crucial la següent visita al camp de l’actual campió de lliga, un Atlético de Madrid que diu prematurament adeu a Europa després d’encaixar una sagnant golejada a Wolfsburg (12-2), un dels favorits, un any més, a ser en la final de Kíev.

El Barça va manar des de l’inici i Patri ja va avisar abans del minut 5 amb un xut que es va enverinar i va acabar estavellant-se al travesser. Patri novament va avisar amb una rematada de cap en el llançament d’un córner minuts després i dos xuts de Vicky Losada i Martens van obligar a intervenir amb posterioritat Fraine. El premi del gol va arribar set minuts després de la represa. Falta lateral executada per Vicky Losada i pilota pentinada per l’holandesa Martens al fons de la xarxa (52’). Losada seria protagonista un altre cop tot just quatre minuts després. Desplaçament boníssim de Mapi León des de línia defensiva, control amb el pit de Mariona, acció individual, pilota enrere i rematada plena de talent amb la cama esquerra de la capitana directa a barraca (57’).

Dilluns el Barça sabrà quin serà el seu rival en els vuitens. El Lió, el Montpeller, el Wolfsburg o el Chelsea són els rivals que ha d’evitar.

Rossiyanka-Stjarnan 0-4