Barça

Ronald Koeman

Entrenador del FC Barcelona

“Ha estat un penal buscat i nosaltres hi hem caigut”

Després de la derrota a Getafe, la primera en partit oficial des que és entrenador del Barça, Ronald Koeman es va mostrar decebut. “No hem tingut sort, però aquesta no ha de ser una excusa. Hem de millorar el joc ofensiu, creant més oportunitats. Si ho fem, arribaran les victòries”, va dir en les seves primeres manifestacions, als mitjans del FC Barcelona. “En la primera part hem tingut oportunitats i hem controlat el partit. En l’inici de la segona no hem estat bé i, després del penal, ho hem intentat de totes les maneres, fins i tot jugant amb tres defenses”, va comentar també.

Després, interrogat en roda de premsa, sobre l’actuació arbitral, el tècnic blaugrana no es va mullar: “No m’agrada parlar dels àrbitres, però si veus el partit, les faltes i les targetes... No vull opinar. S’ha tallat molt el ritme del partit i ens ha costat crear joc.” Més tard, ironitzant, Koeman es va preguntar: “Hem jugat amb VAR avui?” I, concretament sobre el penal de De Jong, que va decidir el partit, va mantenir el discurs insinuant: “Crec que ha estat un penal buscat i nosaltres hi hem caigut.” Per altra banda, Koeman va explicar el que havia estat parlant amb José Bordalás al final del partit: “Nyom m’ha faltat al respecte en unes quantes ocasions. M’ha dit coses molt lletges. Al seu entrenador, li he recomanat que parli amb aquest jugador.”

IMPOTÈNCIA

“Després del penal, ho hem intentat fins i tot jugant amb tres defenses”

NYOM

“M’ha faltat al respecte en unes quantes ocasions. M’ha dit coses molt lletges”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)