Barça

Arriba Lewandowski

Barça. El davanter polonès ha aterrat aquesta matinada a Miami per incorporar-se a la pretemporada del Barça; Xavi serà el següent a fer-ho

L’etapa de Robert Lewandowski en el Barça ha arrencat. Després que el seu fitxatge s’accelerés entre divendres i dissabte, dia en què es va fer oficial el principi d’acord entre el club blaugrana i el Bayern, el davanter va pujar, ahir, a un avió en direcció Miami. El polonès ha aterrat aquesta matinada a terres americanes per sumar-se a la gira de pretemporada que estan fent els seus nous companys. Lewandowski podrà, per fi, posar-se a treballar com un jugador més després d’uns mesos de molts rumors i un encreuament de declaracions entre el futbolista, demanant de marxar, i els dirigents del Bayern de Munic, tancant-li la porta de sortida en nombroses ocasions. Finalment, tot s’ha desencallat i Lewandowski podrà vestir la samarreta del Barça.

Un cop arribat als Estats Units, el fitxatge del polonès s’ha de tancar definitivament i fer-se oficial. Lewandowski passarà la revisió mèdica i firmarà el contracte que l’unirà al Barça per tres temporades més una d’opcional. El davanter serà presentat avui com a nou jugador blaugrana –s’espera una segona presentació al Camp Nou després de la gira– i podrà començar a entrenar amb els seus nous companys, tot i que difícilment tindrà minuts contra l’Inter de Miami en haver completat molt poques sessions. En tot cas, l’última decisió la tindrà el cos tècnic blaugrana.

Xavi, imminent

Un cos tècnic que encara no té el líder. Amb Lewandowski a Miami, només falta la figura de Xavi Hernández per completar l’expedició blaugrana. El tècnic, que va quedar-se a Barcelona per problemes amb administratius i de passaport, viatjarà avui cap a terres americanes i està previst que arribi aquesta pròxima matinada. L’entrenador de Terrassa podrà dirigir el darrer entrenament abans del primer amistós que jugarà el Barça als Estats Units. Serà contra l’Inter de Miami la matinada de dimarts a dimecres (2.00 h). Ahir, els seus futbolistes van fer les dues primeres sessions d’aquesta gira –encara amb Ferran Torres realitzant treball específic– i, avui, repetiran amb dos entrenaments més per continuar guanyant ritme.

ENLLESTIR

El davanter passarà la revisió mèdica i serà presentat avui mateix a Miami
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)