Barça

“El madridisme sociològic és una realitat”

Alineat amb Laporta. Xavi Hernández compra el discurs del president, recorda el famós Villarato i es mostra incrèdul amb el cas Nacho

El clàssic ja s’ha començat a jugar. El partit contra l’Athletic i la visita del Xakhtar estan situats primer en l’agenda, però el Barça-Madrid ja acapara els focus i sonen tambors de guerra. La recent imputació de Joan Laporta per part de José Joaquín Aguirre, el jutge instructor del cas Negreira, i la posterior entrevista del president del Barça a Catalunya Ràdio parlant del ja famós “madridisme sociològic” han activat la prèvia. De tot això en va parlar també ahir Xavi Hernández. En la seva compareixença es va passar de puntetes pel Barça-Athletic, l’interès estava en un altre lloc. Xavi compra el discurs de Laporta: “Si mirem l’hemeroteca trobem el Villarato, les acusacions per dopatge... El madridisme sociològic és la realitat. Són situacions per desestabilitzar, situacions extraesportives. Quan jo era jugador es deia que ens dopàvem o allò del Villarato, que se’l va inventar un diari de Madrid. Estic 100% d’acord amb el president.” “Jo al presi el veig positiu, tranquil. És valent, proper i parla clar. És el president, el líder del projecte i estic amb ell”, admet.

A Xavi també se li va preguntar per la polèmica reducció del càstig de tres a dos partits al madridista Nacho, que finalment podrà jugar el clàssic: “Si això de Nacho és madridisme sociològic? És una pregunta per al comitè, però em sorprèn. Nosaltres vam rebre una sanció de tres partits al Robert [Lewandowski] per fer un gest i no la van reduir. A mi, com a esportista, em sorprèn ara això de Nacho, perquè l’entrada a Portu va ser molt dura.”

Quant a l’estat físic de certs jugadors, Xavi garanteix que Lamine Yamal, Alejandro Balde, Ilkay Gündogan i Ronald Araujo “estaran al cent per cent contra l’Athletic”.

XAVI HO TÉ CLAR

Quan jo era jugador es deia que ens dopàvem o allò del Villarato, que se’l va inventar un diari de Madrid, per desestabilitzar
La reducció de la sanció a Nacho? Una bona pregunta per al comitè. Va ser una entrada molt dura
Xavi Hernández
Entrenador del Barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)