Barça

Irene Paredes, baixa per al partit d’aquesta tarda

El Barça ha informat que Irene Paredes té una elongació muscular a l’adductor de la cuixa dreta i es perdrà el partit de lliga contra el Granada, previst per aquesta tarda a l’estadi Johan Cruyff (18.30 h). El club no estima un temps de baixa i comunica que la seva evolució en marcarà la disponibilitat. L’absència de Paredes se suma a les de Jana, Graham Hansen i Rolfö, també lesionades. La central estava citada aquest dilluns a las Rozas per disputar amb la selecció espanyola els dos partits de la Nations League contra Itàlia i Suïssa. Caldrà veure si haurà de viatjar igualment per ser avaluada pels serveis mèdics de la federació o si es quedarà directament a Barcelona per iniciar el procés de recuperació.

Amb la baixa de Paredes, aquesta és la llista de convocats de Jonatan Giráldez per aquesta tarda: Paños, Mapi, Pina, Paralluelo, Marta, Mariona, Alèxia, Patri, Cata, Aitana, Bronze, Bruna, Oshoala, Walsh, Ona Batlle, Engen, Brugts, Gemma, Vicky, Martina i Lucía Corrales. El tècnic gallec només disposa d’una central, Mapi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)