Barça

El Barça debutarà a casa contra el Benfica

La UEFA ha fet oficials el calendari i els horaris de la fase de grups de la Champions, que es va sortejar ahir. El Barça, enquadrat en el grup A amb el Benfica, el Rosengard i l’Eintracht de Frankfurt, debutarà a casa el dimarts 14 de novembre. Ho farà contra el conjunt portuguès, en el què serà el retrobament d’Andrea Falcón amb la seva antiga afició. El duel arrencarà a les 21h i, si res no canvia, es disputarà a l’Estadi Johan Cruyff, com la resta dels partits de la fase de grups, i no pas a Montjuïc, que sí que podria acollir els partits de quarts i semifinals en cas que el Barça hi arribi.

Després, el conjunt de Jonatan Giráldez enllaçarà dos partits a domicili. El dimecres 22 de novembre visitarà l’Eintracht de Frankfurt (21h) i el dimecres 13 de desembre viatjarà fins a Malmö per enfrontar-se al Rosengard (18.45h), que visitarà el Johan el dijous 21 de desembre a les 21h.

La competició ja no es reprendrà fins un mes després. Dijous 25 de gener, el Barça rebrà l’Eintracht (21h) i dimecres 31 visitarà el Benfica a domicili (21h) en la darrera jornada de la fase de grups.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)