Barça

Aitana és d’Or

Aitana Bonmatí és la nova reina del futbol mundial. La futbolista de Sant Pere de Ribes relleva la seva companya d’equip Alèxia Putellas i entre les dues aconsegueixen tres Pilotes d’Or consecutives per al FC Barcelona. És el hat-trick del Barça en el futbol femení mundial. A més, Salma Paralluelo ocupa el tercer graó del podi d’enguany.

Bonmatí ha rebut el premi de mans del jugador de tennis Novak Djokovic i ha pronunciat aquest discurs: “Estic molt orgullosa de rebre la Pilota d’Or aquest vespre. El futbol és un esport col·lectiu, així que vull agrair les meves companyes, l’staff i aquelles persones que treballen amb nosaltres. Vull agrair els tres clubs on he jugat: al Sant Pere de Ribes, el Cubelles i sobretot al Barça, el meu club. President Joan Laporta, gràcies per apostar per nosaltres quan ningú hi creia. Qui diria quan era nena que acabaria jugant en un Camp Nou ple. Gràcies als meus pares Rosa i Vicent. Jo porto aquesta lluita i resiliència a la sang, gràcies a vosaltres. Hem de ser més que atletes per lluitar per un món més igualitari”.

A més, d’Aitana, cinc futbolistes més del Barça han estat finalistes de la Pilota d’Or. Aquest és l’ordre: (1) Bonmatí, (2) Kerr, (3) Paralluelo, (4) Rolfö, (5) Earps, (6) Olga Carmona, (7) Popp, (8) Patri Guijarro, (9) Caicedo, (10) Daly, (11) Bright, (12) Miyazawa, (13) Oberdorf, (14) Diani, (15) Ilestedt, (16) Mapi León, (17) Raso, (18) Pajor, (19) Reiten, (20) Oshoala, (21) Redondo, (22) Mccabe, (23) Stanway, (24) Shaw, (25) Smith, (26) Renard, (27) Hasegawa, (28) Debinha, (29) Roord i (30) Van Domselaar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)