Barça

“Estem a meitat de camí”

Xavi Hernández i Jules Koundé Entrenador i defensa del Barça

Xavi Hernández va complir ahir dos anys com a entrenador del primer equip del Barça. El tècnic egarenc va valorar el camí recorregut i també va expressar el que li falta al projecte per tornar a ser un dels grans a escala europea: “Com a resum, diria que hem anat complint els objectius que ens hem marcat. Tant l’staff com els jugadors i el club hem fet un bon treball en aquest temps, però encara queda. Estem a meitat de camí per tornar la grandesa al Barça.” “Nosaltres volem un joc excels i guanyar per golejada. Però ja us avanço que aquesta pel·lícula ideal no es veurà cada dia. Hem de ser constants i millorar dia rere dia”, va explicar Xavi en la roda de premsa prèvia al duel contra el Xakhtar.

El de Terrassa espera que el desenllaç afortunat a Sant Sebastià serveixi de “punt d’inflexió”, i vol certificar avui mateix la classificació per als vuitens de final. “Aquest any hem fet els deures en la Champions. L’objectiu, com ja vaig dir, és passar als vuitens, i el segon és ser primers. Ho tenim a la mà i no ho podem deixar escapar.” Xavi també va celebrar la recuperació de peces importants: “Pedri, Robert, Rafa, Jules... S’han notat, les baixes, aquestes setmanes. Sent autocrítics, hem de millorar, però també hem fet bons partits sense aquests bons jugadors. És evident, però, que quan tornen l’equip ho nota.”

“No m’hi negaré”

Jules Koundé va ser el futbolista escollit per atendre els mitjans de comunicació. El francès, que va reaparèixer en la convocatòria del Barça en el clàssic contra el Madrid i va ser titular a Anoeta per primera vegada des de la lesió, està jugant aquesta temporada tots els minuts a l’eix de la defensa. Koundé va admetre que està molt content: “Estic jugant en la meva posició. Volia jugar de central perquè és on sento que puc aportar més a l’equip”, tot i que també va voler deixar clar que “el mister sap que estic a la seva disposició i mai em negaré a jugar al lateral dret”.

El francès, en ser preguntat pels dubtes que genera l’equip, va explicar: “El vestidor és conscient que s’han de millorar coses perquè en els últims dos partits no hem tingut les millors sensacions. S’ha de continuar treballant. Durant la temporada hi haurà partits on no jugarem bé, però el més important és sumar els tres punts.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)