Barça

El juvenil culer goleja i ja és als vuitens de la Youth League

El Juvenil A del Barça ja és a la següent fase de la Youth League després d’haver-se imposat (0-3) al Xakhtar Donetsk. L’equip entrenat per Óscar López ha estat superior per signar el quatre de quatre i assegurar el bitllet per als vuitens de final.

Tot i les baixes dels internacionals que s’han desplaçat al Mundial sub-17, els blaugrana han manat pràcticament tot el matx. El Barça ha començat amb una pressió forta al camp del Xakhtar i ha tancat als ucraïniesos fins que, precisament en una acció de sortida pilota del rival, ha arribat el primer gol. Dani Rodríguez ha recuperat i amb una gran centrada des de la banda esquerra ha assistit Nil Calderó (16’) que ha obert la llauna.

En la segona part ha arribat la sentència culer. Dani Rodríguez (58’) després d’una jugada individual, en què ha deixat pel camí a dos jugadors ucraïnesos, i amb una sensacional vaselina ha fet el segon. I de seguida Albert Navarro (62’) ha executat un esplèndid llançament de falta des de la frontal per completar la golejada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)