Barça

Giráldez: “No hem de pensar en el títol, només ho hem de fer en el Benfica”

El tècnic del Barça femení, Jonatan Giráldez, ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del duel de la primera jornada de la fase de grups de la Champions League que enfrontarà a les blaugrana i el Benfica. El gallec ha respòs i tocat diversos temes:

Benfica

“L’any passat van ser agressives en sortida de pilota nostra sobretot en la tornada allà i van sortir més contentes d’aquell partit perquè el resultat va ser curt i van generar ocasions. Potser si prenen com a referència aquell matx. Tenen jugadores diferents però les experiències que et dona jugar contra el Barça habitualment et fa gestionar millors segons quines situacions”, ha analitzat.

Dues Champions seguides?

No és un plus més i encara no hi pensem ja que tot just ha de començar la competició. No hem de pensar en el títol sinó en el primer partit contra el Benfica. Sempre hi ha reptes en futbol, cada partit n’hi ha. És el primer partit i volem agradar a la nostra afició, etc. Sempre hi ha motivacions”.

Rotacions pensant en el clàssic

Tinc en compte cada partit entre aturades de seleccions. Penso en la totalitat i repartir minuts però la prioritat és el partit següent. Si després durant al partit es pot donar descans ja es veurà i amb el cos tècnic mirem que totes arribin igual de bé al partit”, ha dit Giráldez.

100 partits

“Quan vaig començar com a primera entrenador és una xifra que em pensava que no assoliria. Estic orgullós de l’evolució que he tingut com a persona i per com he afrontar les meves feines sempre indenpendentment del càrrec”.

Ambient al Johan

“Espero que hi hagi un gran ambient, com el que tenim habitualment. Espero que vingui molta gent, que gaudeixin i que ens acompanyin tota la temporada. Són molt importants i no podríem mantenir el nivell sense ells”, ha desitjat.

Marc Vives, director esportiu

“Sempre he dit que és el meu pare futbolístic perquè ell va decidir incorporar-me a l’estructura de la FCF i va confiar en mi. Tot i venir de fora de Catalunya ho va veure bé i sempre estaré agraït. És una bona notícia que estigui a l’estructura del Barça”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)