Barça

Mapi León: “L’equip sempre té gana per competir i guanyar”

Al costat del seu entrenador, Mapi León també ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del duel d’estrena en la Champions League del Barça contra el Benfica al Johan Cruyff.

Inici esperat

Per fi comença la Champions. És una competició que tots esperem i sabem que el que venim fent darrerament és complicat tot i que denota que la feina s’ha fet bé. Veurem si es pot repetir però, de moment, hem de pensar en el proper partit”, ha explicat la central.

Se senten les millors?

Hem fet mèrits com perquè se’n pugui donar l’etiqueta de millor equip d’Europa. Hi haurà dies en els quals estarem més fines o menys però sempre es treballa per ser el millor. Els reptes han de ser elevats i per això treballem”.

Motivació per la tercera?

“L’equip sempre té moltes ganes i molta gana de competir i guanyar. La Champions sempre té un plus i el guanyar et dona confiança, però arribar a la final ja et fa entendre que estàs fent bé els coses”, ha comentat.

Dos partits per setmana

“Penso en preparar-me cada partit al màxim. Al cap només hi ha el Benfica i el clàssic és un clàssic però és un altre partit. Nosaltres pensem en estar al 100%, els fisioterapeutes, preparadors, etc. ja miraran les càrregues de cada jugadora i decidiran què fer”.

El Barça, el rival a batre

“En la primera final teníem la sensació que contra el Lió no teníem res a perdre. No té sentit però no sentim que siguem les millors i els rivals a batre. Només pensem en fer el que fem cada dia, el que hem entrenat. La mentalitat és sortir i gaudir, no m’entra al cap pensar si som millors que ningú”, ha dit Mapi León.

Alexia

“Per ella treure’s l’espina era tornar a jugar al primer nivell i trobar la millor versió. Alexia és Alexia i no tinc dubte que arribarà al millor nivell o encara més”.

Gana per guanyar

“Quan guanyes et dona la motivació de demostrar que res és casual i vols demostrar que pots mantenir-te en la posició més alta”, ha sentenciar la defensa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)