Barça

Aitana i Ter Stegen, guardonats amb el Premi Barça Jugadors

L’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona ha reconegut Aitana Bonmatí i Marc-André Ter Stegen amb el Premi Barça Jugadors, un guardó que reconeix el jugador i la jugadora dels primers equips professionals del club amb més joc net durant la temporada, a més de tenir en compte valors que defensa l’entitat blaugrana com ara la humilitat, el respecte i l’esforç.

L’actual Pilota d’Or femenina recull aquesta distinció per tercera vegada consecutiva, una fita que cap altre representant del Barça ha aconseguit fins ara. Bonmatí tanca d’aquesta manera un any ple d’èxits col·lectius amb la lliga, la Champions League i el Mundial amb la selecció espanyola, que l’han portada a guanyar els premis individuals més prestigiosos del món.

El porter alemany, per la seva banda, és la segona vegada que rep aquest reconeixement. L’associació ha valorat positivament el lideratge que Ter Stegen exerceix dins del vestidor amb els nouvinguts i també amb els més joves, a més de la seva destresa sota pals.

El lliurament del premi va tenir lloc divendres passat en una cerimònia a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en què el president de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona Joan M. Asensi i el vicepresident del Barça Rafael Yuste van ser els encarregats de fer l’entrega de les condecoracions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)