Barça

Resultats dispars dels sud-americans blaugrana

Aquesta matinada hi ha hagut partits internacionals a Sud-amèrica, corresponents a la classificació per a la copa del mon amb presència de dos culers; Ronald Araujo, en l’Argentina- Uruguai (0-2), i de Raphinha en el Colòmbia- Brasil (2-1). Resultats doncs, dispars per als dos blaugrana, que tots dos van ser titulars.

Pel què fa Araujo, que va jugar tot el partit, va lluir a la Bombonera. Actuant en el lateral dret, el defensa va marcar (41’) per obrir la llauna amb un xut creuat arribant a àrea per rematar una centrada de Viña. El davanter Darwin Nuñez (87’) va sentenciar per l’Uruguai davant la campiona del mon de Leo Messi.

Raphinha va perdre amb el Brasil. L’extrem culer va ser titular i va disputar 82 minuts. La canarinha va caure en un matx que va començar guanyant amb diana de Martinelli (4’), per Luis Díaz (75 i 79’) amb un doblet va remuntar per Colòmbia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)