Barça

L’amistós entre Barça i América ja té data

El FC Barcelona ha anunciat oficialment la celebració de l’amistós que enfrontarà l’equip de Xavi Hernández amb el Club América de Mèxic. Serà abans de l’aturada nadalenca, el 21 de desembre a les 20h, que equival a les 3h de la matinada del dia 22 en horari català. El partit es disputarà a la ciutat de Dallas, a l’estat de Texas, indret que el Barça coneix molt bé, ja que al mes de juliol hi va fer parada durant la gira de pretemporada per disputar el clàssic contra el Madrid.

El conjunt blaugrana viatjarà directe cap els Estats Units un cop hagi finalitzat el partit de lliga de la jornada 18 contra l’Almeria a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, previst pel 20 de desembre a les 19h. Sense gaire temps per fer turisme, hores després de l’arribada, el Barça es veurà les cares amb el Club América mexicà al Cotton Bowl Stadium, amb capacitat per a 90.000 espectadors, i on els culers ja hi van jugar contra la Juventus l’estiu del 2022.

Barça i América disputaran un partit 12 anys després de la darrera vegada, que justament va ser també a la ciutat texana en el marc de la gira que els blaugrana van fer pels Estats Units per preparar la temporada 2011/12. En aquella ocasió, els culers es van imposar per 2-0. El Club América és l’actual campió de la fase regular de la Liga MX i l’equip del país amb més títols oficials. Els dos clubs s’han enfrontat fins ara en sis ocasions i, en total, aquest serà el 33è partit dels catalans contra rivals mexicans en el transcurs de la història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)