Barça

“Tenim fe en la victòria”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

Després de fer els deures a Europa, el Barça té ara una nova prova de foc contra l’Atlético en la lliga. Xavi Hernández confia a sumar els tres punts. “És un partit important perquè és un rival directe. Està en un bon moment. Ells tenen fe que poden guanyar demà, però nosaltres també en tenim. Hem preparat bé el partit”, sosté un Xavi que ahir va parlar de la visita de Laporta al vestidor: “Ens ha animat a fer un gran partit. Ens mostra la seva confiança en el projecte i en nosaltres. Sempre és un plaer escoltar el president”, va dir.

El terrassenc va elogiar Antoine Griezmann i Álvaro Morata, dos dels referents colchoneros, però també el seu tècnic: Simeone. “Cada dia que passa tinc més respecte i admiració per al Cholo i per tot el que ha fet. Ha canviat la història de l’Atlético i té molt mèrit.” Xavi, que va demanar el suport de l’afició, confia que el Barça faci un pas endavant. “L’equip ha tingut una davallada en el joc i per això no hi ha hagut els resultats esperats. Hem tingut moments en què hem jugat molt bé, però hem de ser més constants. Hem de millorar moltes coses, no estem en el millor moment. En cas de no guanyar, està clar que perdrem punts, però la lliga és llarga. No estem en una situació còmoda, però tenim temps suficient. Volem pensar en positiu i pensem que ens sortirà un bon partit, que aconseguirem els tres punts i que continuarem en una bona dinàmica”, considera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)