Barça

Xavi: “Els jugadors han fet un pas endavant, s’ho han cregut”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, s’ha mostrat satisfet amb l’actuació del seu equip aquesta nit contra l’Atlético de Madrid. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El joc

“Els jugadors han fet un pas endavant, s’ho han cregut. Va anar molt bé classificar-se i guanyar contra el Porto. Es podrien haver generat dubtes en el jugador i això passa. Hi ha moments de la temporada en què no estàs encertat ni inspirat i avui l’equip ha estat excel·lent en molts aspectes. En la circulació, la pressió, l’agressivitat, etc. Els jugadors de dins s’han entès molt bé. L’únic que ha faltat és l’efectivitat. Hem fet un gran partit de futbol i estic molt satisfet. Ens hem retrobat amb el joc. És un partit molt complet a excepció dels darrers cinc minuts. És per anar-se’n satisfet i tant de bo trobem la constància necessària per fer aquest tipus de partit sempre”.

Importància del partit

“Volem pensar que és una setmana molt important. Estar a vuitens de la Champions ens dona tranquil·litat. Avui, contra un rival directe, fem un partidàs. És el camí. Ens hem retrobat. Els del mig feia temps que no jugaven junts i han trobat l’engranatge. M’ha agradat molt l’equip i tinc molt bona sensació avui”.

João Félix

“Marca diferències un altre cop. S’ha buidat. L’he vist treballant, recuperant moltes pilotes, bé posicionalment, etc. Me n’alegro molt per ell. És un João Félix feliç amb nosaltres. Li he dit que estigués tranquil, perquè aquesta motivació extra a vegades t’accelera i et passes de la línia, però ha fet un partit molt intel·ligent. Estem molt contents amb ell. Està treballant molt bé i ens està donant rendiment. Dins del vestidor genera zero problemes. Al contrari, ha unit més el grup”.

Millor partit del curs?

“El jugador avui havia de fer un pas endavant. Nosaltres també, com a staff. Calia atrevir-se. L’equip té personalitat i ha jugat molt bé. L’Atlético ens ha collat a la segona part, però hem sabut sortir i tenir pausa. Hem vist potser el millor partit de la temporada. Ha estat complet, diria jo. És un senyal que l’equip es creix en els moments grans, i això és positiu. Ho podem fer i ho hem de fer a cada partit. Estem al Barça i ens hem d’exigir això, jugar així sempre”.

Iñaki Peña

“És un exemple, ja ho he dit. Com s’entrena és com es juga. Si sempre entrenes bé, tens aquest rendiment. No hi ha secrets en el futbol. Ha estat de deu i ens ha salvat”.

L’assistència

“L’horari i el fred compten, però els necessitem. Els que han vingut han estat de deu i han vist espectacle. Hauran marxat contents. Els necessitem diumenge, que ve un rival directe que està a quatre punts”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)