Barça

El ‘Tigrinho’ està a punt

Comiat. Vitor Roque diu adeu a l’Athletico Paranaense i es prepara per desembarcar al Barça

Vitor Roque reforçarà el Barça a partir del gener, quan s’obri el mercat de fitxatges. El club blaugrana, que el va lligar a l’estiu després d’acordar amb l’Athletico Paranaense un traspàs de 30 milions més 31 en variables, no tenia clar si el podria inscriure per qüestions de fair play, però la lesió de Gavi li obre un forat. Ara ja és un fet. “Serà un més, sumarà minuts i ajudarà l’equip. El millor és que tingui Lewandowski al davant per aprendre”, va reconèixer el director esportiu de l’entitat, Deco.

Així que, diumenge (la matinada passada a Catalunya), el Tigrinho va disputar el seu últim partit amb la samarreta del Furacão a l’Arena da Baixada, que el va acomiadar amb una gran ovació quan va ser substituït en el minut 84 amb victòria del seu equip per 2-0 contra el Santos (va acabar 3-0). Totalment recuperat de la lesió al turmell dret que el va tenir dos mesos apartat dels terrenys de joc, es va mostrar emocionat en el seu comiat. “El meu somni sempre ha estat jugar a Europa i poder-ho fer en un club de la grandesa del Barça, on tants brasilers han triomfat”, va dir el davanter de 18 anys, que ja està a punt per al repte. “Estic veient tots els partits de l’equip”, va afirmar. “Espero arribar preparat per al repte que suposa jugar al Barça, he treballat tot l’any aquí al Brasil pensant en aquest moment, com arribaria a Barcelona”, va continuar. “He de continuar treballant amb humilitat, aquí rau la clau de l’èxit; si ho faig, estic segur que les coses sortiran bé al Barça”, va manifestar el futbolista brasiler. Vitor Roque tancarà el campionat brasiler, al qual li queda una jornada, amb 12 dianes en 25 partits, 19 com a titular. El Barça l’espera.

EL PROTAGONISTA

El meu somni sempre ha estat jugar en un club de la grandesa del Barça
Vitor Roque
DAVANTER ATH. Paranaense
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)