Barça

Els dolors de Ter Stegen

Infermeria. Un mal d’esquena impedeix al porter jugar des de fa tres setmanes i l’opció de passar per la sala d’operacions ja està sobre la taula. Iñigo Martínez, amb una lesió muscular, una altra baixa

No hi ha manera que Marc-André ter Stegen faci net del mal d’esquena que fa ja dies que el martiritza i li impedeix jugar. Tot va començar el 24 de novembre, quan va haver d’abandonar la concentració de la selecció alemanya sense haver jugat cap partit pels esmentats dolors, i des d’aleshores no ha tornat a entrenar-se amb el grup ni a jugar. Ja s’ha perdut tres matxs i, arribats a aquest punt, l’opció de passar per la sala d’operacions per solucionar el problema està sobre la taula. La decisió, és clar, és del porter, que madura què fer mentre continua amb el tractament conservador. Operar-se implicaria, a més d’una rehabilitació més complicada, dos mesos de baixa més pel cap baix.

Iñigo, lesionat

D’altra banda, el Barça va confirmar la lesió d’Iñigo Martínez, que s’uneix a la infermeria culer. El central, que era titular contra l’Atlético diumenge, va notar molèsties durant l’escalfament i va caure de l’onze a última hora. Ahir es va saber què té: una lesió muscular al bíceps femoral de la cuixa dreta. El club blaugrana, però, no va aclarir quant temps estarà de baixa.

Premis a Lamine Yamal i Aitana

Lamine Yamal va ser premiat ahir amb el The Youngest, en la gala del Golden Boy, que va guanyar Jude Bellingham (Real Madrid). L’atacant de 16 anys, que no va assistir a l’esdeveniment organitzat per Tuttosport, va rebre el guardó al jugador més jove a estar en la llista del Golden Boy. Tampoc Aitana Bonmatí va anar-hi, una altra culer premiada, que va ser reconeguda com la millor futbolista de l’any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)