Barça

Un altre reconeixement

Aitana Bonmatí. Òmnium Cultural premia la Pilota d’Or “pel seu compromís en la defensa de la llengua catalana”

Aitana Bonmatí va ser ahir guardonada per Òmnium Cultural amb el 37è Premi Internacional J.B. Cendrós, “pel seu compromís en la defensa de la llengua catalana”. L’entitat també reconeix “la seva tasca per la internacionalització del català en el seu discurs durant la gala de la Pilota d’Or, que va ser retransmès i vist per tot el món”. “Aitana Bonmatí és un referent en la defensa, l’ús i la difusió de la llengua catalana i de molts altres valors, sobretot entre els i les joves”, va assegurar el president de l’entitat, Xavier Antich.

El jurat del premi, format per Antoni Bassas, Joan Becat, Laura Cendrós, Carme Colomina, Josep Gifreu, Elena Jiménez i Mary Ann Newman, li va concedir el premi per unanimitat. El guardó es lliurarà en el marc de la 73a edició de la Festa Òmnium de les Lletres Catalanes-Nit de Santa Llúcia, que se celebrarà el 12 de desembre al Teatre Nacional de Catalunya. Per la seva banda, la futbolista de Sant Pere de Ribes va agrair el reconeixement i va assegurar que “és un orgull poder portar el català arreu del món”.

És el tercer premi que rep Aitana aquesta setmana. I és que dilluns la Pilota d’Or va ser escollida la millor jugadora catalana de l’any, premi que rebrà en la Gala de les Estrelles del Futbol Català, i també va rebre el Golden Player Woman, que dona la revista Tuttosport, que la reconeix com la millor futbolista del moment.

LA PROTAGONISTA

És un orgull poder portar el català arreu del món
Aitana Bonmatí
JUGADORA DEL BARÇA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)