Barça

Més temps sense Ter Stegen

Barça. El porter alemany opta finalment per passar per la sala d’operacions per superar els problemes a l’esquena de què no fa net

Finalment, Marc-André ter Stegen passarà per la sala d’operacions. Era una opció que estava sobre la taula, després de dies sense èxit amb tractament conservador per resoldre les seves molèsties a l’esquena, i ahir es va oficialitzar que optarà per la via de la cirurgia. “Ter Stegen se sotmetrà aquesta setmana a una intervenció quirúrgica per solucionar els problemes lumbars que presenta. En finalitzar la intervenció es facilitarà un nou comunicat mèdic”, va manifestar el Barça en un comunicat.

Els dolors a l’esquena del porter de 31 anys es van fer públics el 24 de novembre, quan va haver d’abandonar la concentració de la selecció alemanya sense haver jugat cap partit. Des d’aleshores, de retorn a Barcelona va començar la rehabilitació, però no s’ha pogut entrenar cap dia amb el grup ni tampoc ha jugat. S’ha perdut tres partits –Rayo Vallecano (1-1), Porto (2-1) i Atlético (1-0)–, amb Iñaki Peña fent-li el relleu a molt bon nivell. Ara, s’haurà de veure quant temps estarà de baixa, cosa que se sabrà amb més concreció després de la intervenció. “Després d’intenses converses amb l’equip mèdic del Barça i diversos experts, vaig decidir sotmetre’m a una intervenció quirúrgica”, va manifestar el sentinella ahir mateix a les xarxes socials. “Aturar-me, evidentment, em molesta, però és la decisió més correcta i segura per tornar en condicions”, va concloure un dels capitans culers.

El Girona perd Yangel

En el Barça-Girona de diumenge, doncs, no hi haurà Ter Stegen, ni tampoc Yangel Herrera en el bàndol blanc-i-vermell. El migcampista veneçolà té una lesió miotendinosa al bíceps femoral de la cama dreta i s’haurà d’estar sis setmanes de baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.