Barça

“En una final s’iguala tot”

Carlo Ancelotti Entrenador del Madrid

L’entrenador blanc va admetre que els seus jugadors encara estan en procés de recuperació de la batalla de les semifinals, amb pròrroga inclosa, contra l’Atlético. Tot i això, Ancelotti es va mostrar confiat en les prestacions que puguin donar per intentar endur-se el primer títol: “Estem bé. Els jugadors s’estan recuperant bé físicament i anímicament estem motivats, ja que estem a prop d’un títol, el primer de la temporada. Ho farem tot per guanyar”, deia l’italià, clar a l’hora de voler guanyar més enllà de l’estil, una actitud allunyada de la de Xavi: “Si juguem millor, en la majoria dels casos, guanyarem. També estaré content de vèncer si no ho mereixem del tot.”

Tot i arribar en millor moment, després de 20 partits sense perdre, el tècnic va defugir la paraula “favorit”: “Aquesta competició acaba aquí i la resta de la temporada és una altra història. És un moment clau per a la imatge del club, ja que hi ha un títol en joc. El Madrid ha demostrat estar millor en els darrers partits, però s’igualarà tot, i els petits detalls ho decidiran tot”, deia Ancelotti, que no cataloga el matx com una revenja de l’any passat: “Sortirem al màxim perquè és l’exigència d’aquesta samarreta i del club. No tenim revenja, juguem contra un rival que respectem. La fam hi és sempre.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)