Barça

“Hem de ser fidels al cruyffisme”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

El tècnic del Barça va mostrar-se optimista i confiat en les possibilitats dels seus jugadors de fer un partit brillant com el de la final del curs passat, que va suposar un punt d’inflexió pel que fa a confiança i moral de la plantilla i l’entorn blaugrana: “L’equip està molt motivat i il·lusionat. És l’escenari ideal per a un futbolista: jugar una final per un títol amb un clàssic contra el Madrid. Intentarem fer un gran partit, tenim l’exemple del curs passat i és el partit ideal per a nosaltres: imposar un estil, dominar amb pilota i intentar-ho tot. Arribem un pèl pitjor en forma que el Madrid, s’ha de dir, però en una final, quan l’àrbitre xiula l’inici, tot s’iguala al 50%”, explicava Xavi Hernández, que hi afegia: “La idea la tinc claríssima i la identitat ha de ser 100% Barça. Treure la pilota al rival, ja que l’any passat va anar bé. Encara que juguem amb 4, 5 o 6 migcampistes, o com sigui, la idea no canvia. Hem d’aplicar l’ADN Barça, amb triangulacions, generant superioritats, etcètera. La temporada passada vam estar orgullosos de guanyar aquest títol i hem de ser fidels al cruyffisme.”

Interrogat sobre com afronta el duel a títol personal, el de Terrassa va ser clar: “Em jugo un títol, com tots els jugadors. Estic més alliberat que el curs passat, ja que hem demostrat que podem guanyar títols”, va precisar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)