Barça

“Vull el meu primer títol com a capità”

Sergi Roberto Capità del Barça

De Busquets a Roberto. De Sergio a Sergi. Mateix nom i anhel de mateix destí. Fa un any el cel de Riad va veure com el de Badia del Vallès aixecava el seu primer títol com a primer capità del Barça i ara aquest escenari és el que té al davant el reusenc. Sergi Roberto podria alçar avui a la capital de l’Aràbia Saudita també el seu primer trofeu com a primer capità. Mateixa ciutat, mateixa competició i mateix rival. Seria la setena supercopa com a blaugrana per al de Reus. Qui més en té de l’actual plantilla. “Vull aixecar el meu primer títol com a capità. Hem de guanyar tant sí com no. Guanyar el títol la temporada passada ens va donar una empenta extra. Ara ens pot donar força per afrontar els títols que encara hi ha en joc, seria molt bo guanyar la supercopa.” “Hem de ser protagonistes amb la pilota, és la millor manera de defensar-te del Madrid. No pots donar-lo per derrotat encara que vagis guanyant. La incorporació de Bellingham els fa encara més perillosos i hem d’intentar avançar-nos i controlar el joc”, va explicar ahir.

Sergi Roberto va ser clau el dia de l’Almeria i ha tingut continuïtat des d’aleshores contra el Las Palmas i l’Osasuna. Ara viu el seu pic més alt de forma de la temporada. Minuts i transcendència. El de Reus afronta els propers cinc mesos com un examen diari, perquè acaba contracte al final d’aquesta temporada. La idea del club és renovar-lo un any més, però el seu rendiment dictarà sentència. “Des de petit Xavi ha estat el meu ídol, després el vaig tenir de company i ara tinc la sort de tenir-lo com a tècnic. Va dir que recomanava la meva renovació i jo estaré aquí sempre pel que el club em vulgui. Si el tècnic em vol i el club també, la renovació no serà un problema, tant de bo ser aquí l’any vinent per parlar d’aquest partit una altra vegada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)