Barça

Sergi Roberto: “Som bons si tenim el control del joc”

En la sessió de la tarda, després que els entrenadors ja haguessin dit la seva pel matí, ha estat el torn dels capitans dels dos equips. El del Barça, Sergi Roberto, ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia de la final de la supercopa contra el Madrid per valorar diversos aspectes tàctics, tècnics i de motivació.

El poder físic del Madrid

“Nosaltres som molt bons quan tenim el control del joc, com va passar el curs passat, que vam ser protagonistes de la pilota. En la lliga vam ser superiors quan vam tenir la possessió per controlar les contres i les arribades del rival. Tenim l’objectiu de tenir l’esfèrica i defensar-nos amb ella”.

Un punt d’inflexió?

“Guanyar el títol la temporada passada ens va donar una empenta extra. Ens pot donar força per afrontar els títols encara en joc, seria molt bo guanyar la supercopa”

Les intencions

“Hem de ser protagonistes amb la pilota, és la millor manera de defensar-te del Madrid. No pots donar-lo per derrotat encara que vagis guanyant. La incorporació de Bellingham els fa encara més perillosos i hem d’intentar posar-nos per davant en el marcador i controlar el joc”

Tres o quatre migcampistes?

“Estem jugant sobretot amb tres però el davanter pot endarrerir la posició i generar la superioritat al mig del camp. Veurem què decideix l’entrenador però sigui quin sigui el sistema segur que ho intentarem donar tot per fer-ho el millor possible. L’objectiu és guanyar amb tres o quatre migcampistes”.

Contundència a les àrees

“Sense ser contundents no podem guanyar al Madrid ni a qualsevol altre. Pots tenir el control però si et marquen o no marques no guanyes. Ens està faltant això aquest curs però esperem que demà ho tinguem”.

La possessió

“Per guanyar has de dominar tots els aspectes del joc. El Madrid físicament és molt potent, ja ho vam veure contra l’Atlético a les semifinals. Amb pilota i defensant bé les vigilàncies i la pilota aturada no se’ns pot escapar cap detall”.

Missatge a Xavi

“Des de petit és el meu ídol, després el vaig tenir de company i ara tinc la sort de tenir-lo com a tècnic. Va dir que recomanava la meva renovació i jo estaré aquí sempre, pel que el club em vulgui. Si el tècnic em vol i el club també la renovació no serà un problema, tant de bo ser aquí l’any vinent per parlar d’aquest matx”.

jdjd

“jddjdj

jdjd

“jddjdj

jdjd

“jddjdj

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)