Barça

Xavi: “L’equip creu en el que fem”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha valorat positivament la victòria i el joc de l’equip. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Coses positives d’avui

“Hem competit millor que contra el Granada. Hem estat bé en el joc posicional, en la pressió després de pèrdua i en els duels. No hem patit massa en defensa, si bé el seu gol és un error nostre per no estar concentrats. És la tònica de la temporada. Ens ha faltat atacar de millor manera en l’últim terç. Ens falta clarividència. Aquest curs ens toca viure aquesta situació, de guanyar de manera agònica. No dominem tant i no sentenciem. És el resum de la temporada, però són tres punts importants”.

Sensacions

“Tinc sensacions bones. Evidentment, tot costa i més fora de casa. S’ha d’anar amb intensitat. A l’equip no se li pot dir res d’actitud, agressivitat i personalitat. Té ganes de guanyar. Només cal veure com ha celebrat la banqueta el segon gol. Estem units i és positiu. És una victòria molt positiva. Hi ha partits lletjos que s’han de treure. Els passa a tots els equips”.

Canvi Íñigo-Araujo i el gol en contra

“No té res a veure. Ronald tenia una molèstia, no estava còmode i hem fet el canvi ràpidament. S’ha donat així, però no crec que això tingui a veure amb el gol que hem encaixat. És un desajustament defensiu, no pel canvi d’última hora. Això és una anècdota. Em quedo amb la victòria i amb les ganes de l’equip. És un triomf molt merescut”.

El final

“Ens va bé guanyar per tenir moral, confiança i creure. Hem fet més coses bones que dolentes. És un pas important i no només per la victòria. L’equip ha crescut respecte l’últim partit i s’ha vist un bon Barça, sobretot en la primera part. L’equip ho ha intentat fins al final i fins on arriba. Estem abonats a patir i a les victòries èpiques, però significa que l’equip creu en el que fem”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)