Barça

“La meva decisió no ha variat”

Xavi Hernández Entrenador del Barça

La visita a San Mamés és tota una prova de foc per al Barça i el seu tècnic, Xavi Hernández, va desfer-se en elogis al conjunt basc. “És el rival més intens i físic de la categoria i el que té més confiança ara mateix després de passar a la final de la copa. Es troba en un gran moment i juga al seu camp”, va dir. Ara bé, sense perdre l’optimisme. “Hem preparat bé la setmana i sabem què ens espera. És una gran oportunitat de sumar tres punts en un camp complicat. Faríem un pas endavant si aconseguim la victòria. És un escenari ideal per fer un gran partit. L’Athletic és un equip amb molta ànima i nosaltres hem d’intentar igualar aquests valors i jugar de la millor manera possible. És el moment de trobar continuïtat en el joc”, va afirmar l’entrenador blaugrana, que creu que la ressaca de copa té coses bones i dolentes. “Segurament, estaran cansats d’haver jugat dijous, però també tenen la confiança pels núvols”, va comentar.

Per ser més optimistes, el Barça està oferint un gran rendiment a domicili i ve de golejar i convèncer. Ara bé, l’Athletic és l’Athletic. “Fora estem competint bé. Hem empatat partits que hauríem d’haver guanyat, també. Estem invictes i és un bon senyal. Demà és una sortida complicadíssima, dels estadis més difícils que ens queden. Estem bé, sí. Hem encadenat partits bons, resultats, joc i sensacions. Però demà és una altra història. Cada partit és un examen i cal demostrar-ho. És una prova important”, va explicar.

Finalment, en una setmana en què s’ha parlat del futur entrenador i de la possibilitat que Xavi es pogués quedar, el tècnic va assegurar que res no ha canviat, si bé tampoc va ser contundent. “Avui no ha variat la meva decisió. No hi ha tema. Pas a pas. Ara l’Athletic i res més”, va cloure Xavi.

LA PRÈVIA

Faríem un pas endavant si aconseguim la victòria. És un escenari ideal i una gran oportunitat per fer un gran partit
Hem encadenat partits bons, però demà és una altra història. És una prova important
Xavi Hernández
entrenador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)