Barça

Xavi: “Estem entre els vuit primers d’Europa i és un moment per a gaudir”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha celebrat l’accés als quarts de final de la Champions i ha insistit en el pas endavant que ha fet l’equip des que va anunciar que marxarà. Aquestes han estat les seves declaracions a Movistar:

El pas a quarts

“Estem molt contents. Hem fet un partit molt complet. L’equip s’ha buidat. Hem dominat en molts moments i estic orgullós dels jugadors. Ja vaig dir que farien un pas endavant amb la meva decisió de marxar a final de temporada i així ha estat. Estem als quarts quatre anys després. Estem entre els vuit primers d’Europa i és un moment per a gaudir”.

“La gent no em creia. Deia que perdria el vestidor i que els jugadors no farien un pas endavant. Hem rebut crítiques de manera injusta i avui s’ha demostrat que l’equip està preparat per competir a Europa”.

El partit

“Hem fet un molt bon partit. Hem estat bé amb pilota i sense, agressius en la pressió, etc. No ens han fet transicions i hem estat bé. Hem rondat l’excel·lent en moltes facetes del joc. No és casualitat. És un 3-1 contra un gran rival”.

“El Sergi i l’Uri ens han donat frescor, també João. Té mèrit de tot l’equip”

Competir

“Sabíem que podíem competir. Ens ho preníem com una oportunitat i amb mentalitat positiva. És merescut. Ara toca esperar el sorteig amb il·lusió i ganes d’afrontar els quarts i poder estar a semifinals

Cubarsí

“Cubarsí no es posa nerviós. Té una personalitat tranquil·la i això l’afavoreix. La sortida que té és brutal, sempre troba l’home lliure. Té tranquil·litat i pausa per generar jugada en atac. D’ell han sortit molts enllaços amb interiors i puntes. És un espectacle veure’l”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)