Barça

El vicepresident Eduard Romeu deixa el Barça

El FC Barcelona ha comunicat que el vicepresident econòmic del club, Eduard Romeu, deixa l’entitat. Romeu deixa el càrrec per “incompatibilitat amb la plena dedicació a la seva tasca professional”, segons el comunicat que ha fet el club. Vicepresident econòmic des de fa tres anys, després de la renúncia de Jaume Giró, Romeu era un dels homes forts de la directiva. El president, Joan Laporta, oferirà explicacions en una roda de premsa convocada aquest matí.

El comunicat

“El FC Barcelona informa que el Sr Eduard Romeu, vicepresident de l’Àrea Econòmica del Club, ha presentat la seva renúncia al president Joan Laporta adduint incompatibilitat amb la plena dedicació a la seva tasca professional. El president Laporta ha acceptat la renúncia al mateix temps que ha agraït la seva tasca al capdavant de l’Àrea Econòmica del Club, enfocada en el desenvolupament del pla de viabilitat posat en marxa durant aquest mandat i que ha aconseguit revertir la situació financera de la institució. En breu es donaran explicacions públiques.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)