Barça

Aleix Garrido ha de tornar a ser operat

Aleix Garrido, una de les grans promeses de la Masia del FC Barcelona, ha hagut de sotmetre’s a una nova intervenció quirúrgica aquest divendres a causa d’una recaiguda de la fractura del cinquè metatarsià del peu esquerre. Segons ha informat el club, l’operació ha estat satisfactòria, tot i que no s’ha especificat el temps que haurà d’estar de baixa el jugador del Barça Atlètic.

Garrido, que havia destacat per les seves actuacions tant en el juvenil com en el filial del Barça, va patir una fractura al cinquè metatarsià del peu esquerre, una lesió que el va mantenir apartat dels terrenys de joc durant un temps considerable. Després d’una primera operació i un període de recuperació, semblava que el jove futbolista estava a punt per tornar a la competició. Malauradament, una recaiguda ha fet necessària una segona intervenció quirúrgica.

Aquesta baixa suposa un contratemps per a Hansi Flick, el nou entrenador del Barça, ja que el jugador del planter havia estat convocat per fer la pretemporada amb el primer equip blaugrana. La recaiguda en la seva lesió i la consegüent operació li impediran participar en la pretemporada.

Garrido és el primera lesionat de l’equip en aquesta pretemporada, però no és l’únic jugador que està fora de combat. Pedri i Araujo també s’han lesionat, en els seus casos durant els compromisos amb les seves seleccions, i han afegit més complicacions als plans de Flick.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)