Barça

“Frenkie està preocupat”

Ronald Koeman es va encarregar ahir d’encendre les alarmes al voltant de la lesió de Frenkie de Jong. El seleccionador dels Països Baixos va assegurar que és “important” i que el jugador “està preocupat i encara no està per jugar”.

Coincidint amb la Koeman Cup de golf a Barcelona, el neerlandès va atendre els mitjans i va mostrar-se crític amb el Barça, com és habitual des de la seva sortida. Considera que el club podria haver gestionat molt millor la lesió i el procés de recuperació de De Jong. El tècnic Orange va deixar clar, com ja havia fet els dies previs a l’inici de l’Eurocopa, que a Barcelona es va forçar la màquina amb el migcampista. “Sé molt més que vosaltres i ell va jugar partits importants quan encara no estava per jugar, no al 100%”, va deixar anar Koeman, fent referència a la reaparició del jugador pel tram de duels davant el PSG i el Madrid. Va dir, però, que entén que per al club era “un moment molt important”, tot i que per a la salut del jugador “no va ser bo”.

Crític amb Laporta

El tècnic neerlandès va aprofitar per manifestar que no tanca la porta a un retorn. “Si tinc un somni és tornar al Barça per ajudar, no com a entrenador, però amb un altre president”, va afirmar.

No es va quedar aquí i va enviar més dards a Laporta. “Crec que el problema del Barça és que Messi és fora, jo sóc fora, Xavi és fora... és important respectar les llegendes del club”, hi va afegir. Considera que ara “el Madrid és superior al Barça”. “Els darrers anys el club no ha estat dalt de tot per competir, crec que la manera de treballar de la junta no és bona”, va tancar un Koeman que torna a parlar clar.

RONALD KOEMAN, SENSE FILTRES

De Jong té una lesió important i encara no està per jugar. Va fer-ho en partits importants quan no estava preparat al 100%
Si tinc un somni és tornar al Barça per ajudar, no com a entrenador, en un altre rol. Però ha de ser amb un altre president
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)