Barça

I demà, diumenge

Pretemporada. Aquest matí, l’equip orientat per Hansi Flick tanca una exigent setmana d’entrenaments

El Barça tanca avui la setmana d’entrenaments. El d’aquest matí serà l’últim entrenament d’una exigent setmana, que va engegar dimarts i que ha inclòs dobles sessions dos dies, dimecres i divendres. L’equip va començar els entrenaments dijous passat i, des d’aleshores, només va aturar-se dilluns. Demà diumenge, doncs, serà el segon dia de descans.

Ahir, precisament, va ser un dels dies més durs, amb dos entrenaments, i al matí van tenir la visita de Joan Laporta. El president de l’entitat blaugrana va aparèixer a la ciutat esportiva Joan Gamper i abans de l’inici de la sessió va saltar a la gespa per saludar Hansi Flick i parlar amb ell uns instants.

Així, el conjunt culer s’aturarà demà, per reprendre dilluns una nova setmana, que tornarà a incloure dobles sessions dimarts i dijous; el dia de descans serà dissabte. L’endemà, diumenge, l’equip s’entrenarà i, tot seguit, posarà el rumb cap als Estats Units, on començarà una gira per terres nord-americanes que s’acabarà l’1 d’agost.

Tots menys Pablo Torre

Dels que van iniciar la pretemporada, en què hi ha noms com Clément Lenglet o Ansu Fati –el curs passat cedits a l’Aston Villa i el Brighton, respectivament–, només Pablo Torre –que també va jugar cedit, al Girona en el seu cas– no acarà la setmana. El càntabre té una lesió a la mà i, després de ser intervingut dijous, haurà de reposar. Se l’espera per a la propera setmana. Qui va reincorporar-se precisament dijous va ser Julián Araujo –un altre dels cedits, en aquest cas a Las Palmas–, que va superar la lesió i ja s’està entrenant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)